שבת שלום :)

suck my tim tam

New member
שבת שלום :)

שלום לכל הנוכחים. חיפשתי במאמרי הפורום, ולא מצאתי דבר
למה זה? גם אין קישורים או טגליינס.. זה פורום חדש? אני מחפשת זה זמן מה מדריך באינטרנט לשזירת פרחים, מישהו אולי יכול להפנות אותי למספר קישורים ?? המון תודה

בועז בר

New member
שלום הגר, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הפורום במתכונתו הנוכחית די חדש. כחצי שנה בסה"כ, ולכן עדיין לא התגבשה כאן קהילה פעילה וענפה, אבל לנו יש סבלנות והפורום פתוח לכולם כך שעם השמן יהיו גם מאמרים וטאגליינס. במיוחד לכבודך העליתי למאמרים שיעור מצולם של הכנת סידור פרחים עגול, ואם תעייני בדפים האחרונים אני מאמין שתמצאי עוד טיפים ורעיונות מנחים. שיעורים מצולמים נעלה כאן עוד עם הזמן, וברשת יש שפע מידע והדרכה (בעיקר בשפות זרות), ואם תעשי חיפוש בגוגל על וריאציות של FLORAL ARRANGEMENT או FLOWERS + GUIDE תגיעי ללא מעט תוצאות מעניינות. לדעתי, אם את רוצה לעסוק בתחום, הדרך הטובה ביותר להתחיל היא בעבודה בחנות פרחים, ואח"כ או במקביל לעשות קורס מקצועי.

suck my tim tam

New member
שלום בועז!

המון תןדה על התשובה הזריזה והחמימה!
אני מקווה שהפורום יגדל ויפרח
תוכל אולי להפנות אותי לאתרים המוכרים? והאם יפריע לך שאני אערוך ואדפיס את ההוראות שלך לספר מודפס? (עם זכויות נכותבים והפניה לפורום כמובן) תודה, הגר

בועז בר

New member
לא שמורים אצלי אתרים כאלה,

אבל כשאתפנה לחיפוש מהיר בטוח אמצא כמה. את יכולה להדפיס את המאמר המצולם, אם כי אני לא משוכנע שתצליחי להפיק ממנו ספר...

למעלה