שבת שלום !

אורית502

New member
שבת שלום !

שאלה לגבי קשירת רונים. האם הקשירה ואותו הקמע שהכנו מיועדת רק למקרה ספציפי או שהוא מיועד לכול דבר הבחיינו. לדוגמא אותו קמע שהכנתי על פי הדרכתכם היה מיועד למטרה מסיומת לאחר שהמטרה הושגה, (או לא). מה אז תפקידו של אותו קמע?

אני לא מוצאת את הקשירה מאז..

תזכירי לי את המיקום המדוייק..באיזה דף זה כתוב? לפעמים קשירה לאורך זמן לפעמים לא תלוי..

ובכן, הבא נתבונן בזהירות:

גבו- לחרוט דבר מה על ליבך..רון בעל כוחות של העצמה. פהו - הרון הראשון ..דאגה לבסיס לחומר ומתוכו לאפשר צמיחה רוחנית אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה..להצלחתך בעת נשיאת דברייך במשפט ובכלל... אני מבינה שהמשפט מאחורייך ורמזת שהתוצאות לא ממש גורמות לך אושר.. אך עצם הסגירה של התיק מהווה הקלה. אם זה ממש סגור אז המטרה לשמה נכתב סיימה את שלה את הקמע אפשר להניח בקופסאת תכשיטים..של תכשיטים שפחות אוהבים..ועונדים אם יש כזו או מגירה ישנה, מדף...כאלה, או לקבור בחצר..מה שאת חשה שנכון לך יותר לגבי הקמע עצמו "הפטיש", כלומר, (בעיקרון אני לא ממש פטישיסתית והניסוי שערכנו בו השתתפת..מראה זאת ממש באופן יפה..עוד אכתוב על כך משהו..כשעתי (ואף עטי) יהיה בידי....) הוא לתפיסתי לא יועיל ולא יזק...ואם הוא מדבר על כוחות שעדיין נדרשים בחייך..אמונה בדרכך, דאגה לחומר והשתרשות ואחרי..לרוח..נאום מלא השראה לתפיסתי מכיוון שהוא סמל להתכוונות..לחיזוק עצמי את מן הסתם תחושי את התשובה הנכונה מתוכך.. קיראי גם את התייחסותה של עומר כמובן.

אורית502

New member
אז כך,

ראשית כול ענין המשפט טרם הסתיים , הקמיע עדיין על השידה שלי ליד המיטה :) אך בקריאה שנית של פיענוח הקשירה דווקא ניראה לי מאוד ואפילו מאוד מתאימה לכול התחומים כרגע בחיי - והצורך בהם הוא גם בתחום העבודה החדשה וגם בהתפתחות הרוחנית כך שעוצמה לחומר ולרוח תוך נשיאת דברים מתבררת כרגע כהכרחית מאוד מעבר למשפט . אז אני אשאיר אותו בנתיים אלא עם כן כדאי לעשות משהו חדש שיהיה מכוון גם לדברים האחרים הצלחה בעבודה , ברווחה הכלכלית ובהתפתחות הרוחנית :)

../images/Emo140.gif

וכשלא תחושי בצורך האזיני ללבך...
הוא יאמר לך, מעניין שלעיתים צורך שמתעורר בנקודת זמן ומקום מסויימת עשוי להיות צורך פנימי עמוק הא? זו גם הייתה המלצתי לסופר נובה, על סמך הכרותי עמה מפה, ושאלות ותשובות.. לאחוז בקמע הלאה..

אורית502

New member
וזה גם יכול להשב את

תשומת ליבנו להתיחסות רצינית לשאלה "רגעית" בוקר טוב והרבה תודה.

בדרך כלל

קשירה, כמו פריסה, נכונה לזן ולעניין שלשמו היא נעשתה. אבל כמו שליאו רמזה, זה מאוד תלוי בהלך הרוח וכו'. למשל, על טבעות הנישואין של בעלי ושלי יש קישרת רונים שעשיתי לכבוד העניין. אצלם ואראה לכן... זו קשירה שנעשתה "לטווח ארוך". כששואלים שאלה, ומקבלים קשירה לכבודה, הקשירה מתפקדת לכבוד עניין השאלה, בדרך כלל...

למעלה