שבת שלום

iritmir

New member
שבת שלום

לכל השמחים, שעוד מעט ישבו לשולחן השבת , כשריח החלות ממלא את הבית ניתן להבין שאני קצת מקנאה כי אצלנו בבית שקט ודממה . פיצקי נשאר שבת , גברת מתבגרת בטיול של הצופים , הגדול ספון בחדרו (קצת בדיכאון אבל יעבור לו...) ואפילו לא בישלתי כלום .איזו אווירת נכאים בבית . נו , יש גם שבתות כאלה . פתחתי שרשור חדש כדי לא לקלקל את אווירת השבת הנפלאה מהשרשור הקודם . שבת שלום ומבורך !

Rוני

New member
אירית, חישבי על זה כך

הזדמנות לשמוע את המוסיקה שאת רוצה לעשות אמבטיית קצף לקרוא ספר או עיתון קחי את הגדול הספון ושחקו משחק מחשבה או תראו ביחד סרט
השבת תעבור מחר רק עוד יום אחד

אני מאוד מבינה אותך

את לא יכולה לתאר אפילו כמה שבתות כאלו היו לי בשנים האחרונות... אבל, אני גם אוהבת אותן קצת, נהנית מהלא לעשות כלום ולהכין פיתה עם חביתה, או טוסט זה שאני וג'וני לבד ואם החייל בבית, אז מכינה פיצה וסוגרת עניין. ואני לא מסכמה שתגידי אוירת נכאים !, תקראי לזה איזה אוירה שקטה, איזה שקט לי, ואפשר לנוח קחי לך כוס קפה/תה/שוקו חם למיטה, עם עיתונים וספר תקומי מחר - ותגידי לי אם לא היה כייף? ואם את יכולה, אז אולי תוציאי את הגדול ותגידי לו שבא לך לצאת לאכול משהו...

מאקי

New member
אז ככה קחי את זה בחיוב.. וזה יהיה כך..

כמה כאלה היו לנו? המון.. גם כאלו של בית מלא.. אוכל.... והכנות לשבת.. ונער הכוכביות נותר שם.. יפוש ספונה בחדרה.. ואני? קשה היה לי ועברנו... ואצלנו כאן בפורום.. יודעים לעבור מהר.. לשימחה.. וגם עצבות ולחץ מתורגמת.. לשאיפה לנחת.. ולרגע שאחרי.. ומשהו למנוחה.. והרגשה טובה..

היי את....

אל תהיי מדוכאת.... אצלינו זה תמיד ככה..... אין פה ארוחות שבת.... אני לא מבשלת.... ליל שישי עובר בשקט ככה התרגלנו, הקטנה שלי גם לא יודעת שאפשר אחרת, אנחנו בית חילוני למהדרין וכשאין גבר בבית אז גם לא עושים קידוש אלא אם בא לי....בקטנה..... רק מדליקה נרות שבת לפעמים,מידי פעם, והכל בסדר..... מחייכים. הקטן נשאר שבת מבסוט, מחר ביקורים ויהיה טוב בעזרת השם. שבת שלום לכל מי שחוגג בארוחות שחיתות ולכל מי שצם..... אפשר לעשות גם ארוחות משותפות מידי פעם, או צומות משותפות למי שלא בא להיות לבד, אתם מוזמנים להציק לי...תמיד......

iritmir

New member
תודה על העידוד

לא יודעת מה ניכנס בי פתאום . זו כמובן לא השבת הראשונהשהחייל לא כאן אבל זו בהחלט השבת הראשונה שהוא בכוננות אמיתית, על הגדר . אני בדרך כלל מאוד נהנית מאפשרות לזמן איכות עם עצמי אבל הערב אין לי סבלנות לכלום . אפילו לא הצלחתי להרדם בצהריים - ונדיר שאני לא ישנה ביום שישי .בדרך כלל רק מגיעה השעה 1400 והעיניים נעצמות מאליהן - רק ביום שישי!אבל היום - מין תחושה של חוסר שקט . הבעל - מצונן חולה מיסכן - משגע לי ת'שכל . זה רק הבעל שלי שמקבל קצת נזלת חושב שסוף העולם היגיע ? תבינו - אני במקצועי אחות - אז עוד יש לו תלונות שבכולם אני מטפלת אבל רק כשהוא חולה אין לי פתרונות . איזה מזל שמחר צריכים עזרה ביום צופה . ישר התנדבתי . סיבה מעולה לא להשאר בבית ולשמוע כמה הוא מיסכן . רגע .... עכשיו הוא רוצה תה . תיכף חוזרת .

סמדר בנ

New member
שבת שלום

וכמו שאמרו לך קודם, נסי לקחת את הטוב מהמצב. זמן איכות לעצמך, שקט, אפשר לנוח (ללא אווירת הנכאים). אחרי הצבא זה לא משתפר....

למעלה