שבת שלום

Ariel425

New member
שבת שלום

כל חיי פחדתי מכלבים , ובתקופה האחרונה זה הגיע למצב שאי אפשר כבר... לעזאזל אני בן 16 ובכל פעם שאני עובר ברחוב ליד כלב אני פשוט חוצה למדרכה השנייה... הסיוט הכי גדול שלי זה שבאמצע שאני אלטף כלב הוא פשוט ייתן לי ביס רצחני... בקצב הזה אני פשוט חושב שאני לא אתגבר על הפחד הזה לעולם... דרך אגב לא רק מכלבים , אלא גם מחתולים וארנבים (שריטות..)

sukrazit

New member
אתה פוחד גם מגורים?

אני חושבת שיהיה טוב בשבילך לגדל גור.. לגדל אותו בבית...אולי זה יכול לעזור :)

Eli Av

New member
להתעמת עם עצמך

תשאל את עצמך מה מפחיד אותך בכלבים, תנסה להבין מה הגורם שמפחיד אותך, האם היה כלב גדול שהיית קטן שנשך אותך? אתה תדע לגלות שכלבים הם חברים לפעמים יותר טובים מבני האדם..

לי יש פחד נוראי מכלבים !

אני לא מסוגלת שהם יעברו לידי, אני רואה אותך ופשוט חוזרת אחורה. אין לי מושג איך להעביר את הפחד שלי אז זה קצת בעיה לנסות להעביר את שלך. לדעתי זה משהו שתמיד ישאר, אולי לא ישאר ברמה כמו עכשיו אבל בכל זאת ישאר.S:

gililoshi

New member
גמאני פחדתי עד ש...

גם אני מאוד מאוד פחדתי מכלבים כשהייתי קטנה... ולך זה קרה סתם ככה לי זה קרה בגלל טראומה שקרתה לי עם כלב! ואני התגברתי! אתה יודע איך התגברתי??? לקחתי גור שבדיוק נולד, והוא רך וקטן ולא נושך וככה התרגלתי לכלבים! (ראיתי שמישהו הציע את זה כבר... אז מנסיון- זה ממש נכון!) כדאי לך לנסות! בהצלחה =]]

itaiprz1

New member
ולי יש פחד עצבני מדבורים

יש 2 דרכים שבהם תתגבר על הפחד 1.תקבל נשיכה ממנו 2תתחיל ללתף תכלבים של חברים לההיות בסביבתם

למעלה