שבת שלום

דנה אז

New member
שבת שלום

יום לא פשוט עובר עלי. מאמינה שהרבה מאיך שאנו חווים את החיים, זו הבחירה שלנו.
לא תמיד פשוט וקל לעמוד בבבחירות, אבל אני משתדלת לדבוק בבחירה הזאת, אבל לפעמים צריכה שוב ושוב להזכיר לעצמי את הבחירה הזו.
היום זה יום כזה.
ברגעים כאלה נאחזת בדברים פעוטים להחזיר את החיוך לפנים. עכשיו בתי סיימה לראות סרט והתגלגלה מצחוק במהלכו.
הצחוק המתגלגל שלה ואושרה מזכירים לי את הסיבה לבחירתי בדרך החיובית.

אז שתהיה שבת נינוחה לכולם.

koval10

New member
שבת שלום לכולם

אתמול חזרתי מטיול בצפון של העבודה שלי. מאד נהנתי, יש חנו חבר'ה טובים ונחמדים. טיילנו, נחנו, שחינו בבריכה... מאד ממליצה, המצב רוח משתנה לטובה.

מסכימה אתך, דנה, שהחיים שלנו הם בדיוק כמו שאנחנו מרגישים, לפעמים הם טובים ולפעמים פחות. . הילדים נותנים הרבה כוח, לא לשכוח, שהם גם זקוקים לנו מאד אבל אנחנו זקוקים להם יותר, לדעתי.

שמחת חיים שלהם מדביקה גם אותנו. לפעמים אני מזיזה את עצמי, רק בגלל שצריך לבשל להם, להכין אתם, לקחת אותם...

למרות שלפעמים אני מותקפת הרגשה שאני לא אוהבת אף אחד, חוץ מגיל שלי, ואז יש לי רגשי אשמה כבדים, כי אי אפשר להיות אמא לילד אחד, נכון?

שיהיה שבת שקטה ונעימה לכל הפורום!

דנה אז

New member
הם זקוקים לנו ואנחנו זקוקים להם.

מסיפורייך על הילדים את נשמעת אם מאוד מסורה. הם הכוח שלנו לקום, ולא פעם מעלים את החיוך על פנינו.
זה שהקושי והגעגוע תוקפים אותנו לפעמים, זה הקושי שלנו כהורים שכולים. ולא הופך אותנו להורים של ילד אחד, אלה פשוט לאנושיים. גם לנו מותר להשבר.
לפעמים רוצה להיות לרגע לבד עם הזכרונות על בני עם הכאב. אבל כאם אי אפשר לקום וללכת, יש את הילדה.

למעלה