שבת שלום

may24

New member
שבת שלום

מה שלומכן? ביום חמישי טיילתי בקניון עם אחותי ונכנסתי לחנות שנקראת פיתויים הלבשה תחתונה ומה אני אגיד לכם, פשוט עצוב לי... עצוב לי שכתוצאה מהעובדה שיש לי חזה גדול קשה לי למצוא חזיות סקסיות וצבעוניות וגם שמצאתי כולה 3 חזיות יצאתי בנזק של 550 שקלים פשוט כואב להוציא כל כך הרבה כסף רק בגלל שיש לי חזה גדול! בנות אחרות קונות את החזיות מהסטנד ולא צריך להוציא להם,חצי מהחנות פשוט מבייש שהמוכרת מוציא אלף חזיות ורק 5 מתאימות לך,וגם הם לא הכי סקסיות בעולם,טוב אחרי שקניתי את החזיות רציתי חס וחלילה גם לבנים יפים נו באמת זוהי בקשה מוגזמת למצוא תחתונים צבעוניות צעירות במידה גדולה פשוט לא קיים!!! יש רק את הפיקס אבל זה עולה 45 ש"ח לאחד!!! למי יש כל כך הרבה כסף????! ממש הרגיז אותי הקטע פשוט כך, אין מודעות לכל חנות להביא מידות גדולות מה ייקרה להם חס וחלילה לא ייכנסו אליהם יותר,לבנות רזות יש מספיק היכן לקנות לבנים לא??? וחוץ מזה מי ישים לב למידות של הלבנים ,אז או שלא קיים במידות האלה שאני בספק או שפשוט מתעצלים להביא לנו כי לא מכירים מספיק את הפלח השוק הדיי נרחב של המידות הגדולות. טוב אחרי שקיטרתי לכן על צרותיי... אומר לכם שבת שלום, ממני, מאי

only 1

New member
סופ"ש נעים../images/Emo8.gif

היי מאי ... לפחות את מצאת משו לקנות ..
יותר מדכא לצת לסבב קניות ולא למצוא כלום ... זה מה שקרה לי ביום חמישי
תסתכלי על הצד הטוב ... ואגב אני בכלל חושבת שלא פייר שאנחנו צריכות לשלם כ"כ הרבה כסף על כל פריט לבוש שלנו לעומת הרזות שקונות הכל ובזול שבת שלום יקירה .. תהני מהחזיות החדשות

may24

New member
היי only 1

תודה ואת צודקת ממש יקר! אבל למה לא מצאת כלום?? כי יש הרבה בגדים בקניונים, לי ספציפית אין כבר כי קניתי הכל מהכל.:)) אבל, שוב תלוי איפה את קונה שלך, מאי

תראי...בקטע של החזיות

אני קצת מבינה את ההבדלים במחירים כי נגיד אני, שאני 80DD, קונה רק חזיות מינימייזר כדי שהגב שלי לא ישבוק חיים ובחזיות האלה מושקע המון בעיצוב ותכנון כי יש בהן ממש הידראוליקה ואלה גם בדים יותר חזקים ודברים כאלה. אני קניתי לא מזמן 3 חזיות טובות, יצאתי בנזק של כמעט 1000 שקל אבל אני יודעת שהן בריאות לי וטובות ויחזיקו מעמד המון המון זמן אלא אם כן החזה החצוף שלי יחליט לגדול עוד... ועוד משהו- אם את רוצה שהחזיות שלך יחזיקו יותר זמן תכבסי אותן בתוך כיסוי מיוחד, יש כזה באייס וברשתות כאלה של דברים שימושיים וזה ממש עוזר להן. בקטע של התחתונים אני לא מבינה את החוסר במבחר וזה ממש חצוף מצד הרשתות לדעתי. אני קונה הרבה תחתונים של חברה שנקראת גו-גו אבל המידות שלהם לא משהו גדולות, אני קונה רק חוטיני שלהם ואת השאר אני קונה פה ושם...יש לי ידיד שגר ליד אלנבי ותמיד המוניות אליו מורידות אותי ליד חנות של תחתונים זולים כאלה של גאפ וויקוטוריה´ס סיקרט ב-10 שקל. תחתוני כותנה פשוטים אהל מגניבים ביותר אז את יכולה לנסות שם. ושיהיה לך שבת שלום ויפה מתוקה.

leprechaun3

New member
אם מישהי מעוניינת

הבעייה שלכן מאוד מוכרת לי... אני עברתי ניתוח הקטנת חזה לפני כשנה וחצי, ורציתי רק לומר שאם יש פה מישהי שחושבת על צעד כזה היא מוזמנת לשאול אותי בעניין. (כמובן שאני לא מנסה לשכנע או משהו, פשוט אני זוכרת את הסיטואציה... היה לי חזה ממש ענקי והייתי צריכה לקנות חולצות גדולות ב-2 מידות ממידתי האמיתית, רק כדי שיתאימו לחזה). בכל מקרה, שיהיה לכן בהצלחה!

only 1

New member
מאי מאי ../images/Emo13.gif

היי .. אז לא מצאתי בגדים ואין לי תרוץ מצדיק .. ועד שכבר ראיתי משו הוא היה נורא דומה למה שיש לי כבר בארון .... או פשוט יקר מידי ... אנכי מובטלת לכן המחיר גם קובע הרבה שבוע טוב יקירה

אביטל666

New member
קצת חומר למחשבה בקשר למחירים

יש לי מה להגיד על העניין זה לא בדיוק הצדקה אבל חומר למחשבה כשהתחנתי לפני כמה שנים, החלטנו ללכת לתפור חליפה בשבילי בעיצוב פרטי. בפועל היינו צריכים לקנות בד בכמות כפולה ממה שהיינו קונים עם הייתי במידה... נניח 46. זה לא עניין שצריך כפול בד, אבל בדים באים בגודל מסויים וברגע שגוזרים אז לא תמיד אפשר מה לעשות עם השאריות. לכן באופן הגיוני מידות גדולות כמו 4,5,6,7 יעלו יותר מאשר מידות כמו M,L,XL זה פשוט עניין של עלויות וזה רלוונטי לגבי כל סוגי הביגוד אני מסכימה איתכן שאין מספיק מודעות למידות הגדולות ושאם הייתה יותר מודעות אז היה גם יותר מבחר ואני גם מסכימה שהפרש המחירים לא תמיד מצדיק את זה הלבשה תחתונה היא בייחוד בעייתית כבר נתקלתי בכמה מוכרות בחנויות שאמרו לי שהם לא מחזיקים במלאי כי פשוט אין להם למי למכור את זה. אז למה שהם יחזיקו בחנות משהו שלא יימכר ? מה שכן ראיתי בכמה חנויות, זה שהם איפשרו לבחור מתוך קטלוג. מבקשים דגם במידה זו או אחרת, ובמידה והידה קיימת. החנות מבקשת את זה מהיצרן/יבואן כשזה מגיע לחנות אפשר למדוד ולהחליט האם רוצים לקנות. זה לא אידיאלי אבל זה פרקטי וזה מקדם את המטרה כי רואים שכן יש ביקוש.

DREAM111

New member
היי אביטל

לגבי המחירים אני מבינה אכן המידות הן יותר גדולות אבל עדיין לא מצדיק את הפער המוגזם הזה. אני תמיד אומרת אם החברות יכולות להגיע להוזלה כזו של מחירים כאשר עומדת להיגמר עונה והם מעוניינים "להיפטר מסחורה" והם מורידים לחצאי מחירים זה אומר שהם יכולים להתחיל את העונה במחיר קצת יותר סביר ולא כזה גבוה ואז בסוף העונה להוריד לא בחמישים אחוזים אלא בשלושים כך שנוכל להרשות לעצמנו לקנות בהנאה בגדים גם בתחילת עונה ולא רק בסופה. לגבי הזמנה של משהו מקטלוג לי אישית יש בעיה עם הדברים הללו אני אוהבת לחוש את הבגד על הגוף ולדעת איך זה נראה ואיך זה מרגיש אם אני יזמין ואח"כ זה לא לשביעות רצוני זה כבר יותר בעייתי לצערי.

אביטל666

New member
תשובה

מנסיון של עבודה בחנות (אמנם לא בגדים אבל עדיין), כשמוצר נתקע בחנות רוצים רק למכור אותו. כי אם הוא לא יימכר זה הפסד לגמרי. אם מצליחים למכור אותו במחיר עלות וקצת עדיין יש רווח. וגם אם הפחות ממחיר עלות זה עדיין יותר טוב מכלום. המצב של הוזלות שאת מתארת לא קשור למידות גדולות, יש את זה בכל חנויות הבגדים. אבל נכון, פער המחירים הוא גדול מדי. לגבי הזמנה מקטלוג, זה תלוי במה שמסכמים מראש עם החנות, מכיוון שמדובר בבגדים אפשר לסכם מראש שאת לוקחת רק אם זה מתאים לך. מאוד ייתכן שיש חנויות שלא יסכימו לעשות זאת אלא אם כן את לקוחה קבועה ומוכרת שם. יש חנויות עם קשר קבוע עם סוכנים ומפיצים, הם מביאים את המידה המבוקשת ובמקרה הצורך לוקחים אותה בחזרה. אני יודעת כי יצא לי לעשות את זה עם חנות אחת. נכון, מאוד בעייתי

DREAM111

New member
היי מאיוש

בשביל מה אנחנו כאן אם לא לשמוע גם את הקיטורים? אכן כואב שמנצלים את מידת היותינו גדולות וגובים מחירים מופקעים. לגבי מציאת מוצרים אז יש אצלנו בראשון המון מבצעים אטרקטיבים. אני ביום שישי הייתי בעיר עם אחת מבנות הפורום בשופינג וקניתי לעצמי מאין שמלת בית ממשי מעורב עם סאטן אומנם קצת יקר אבל אחרי המדידה בבית אני יכולה לומר בוודאות שווה כל שקל (198) אבל באמת משהו משהו הבגד הזה. לגבי תחתונים גם לי היתה שיחה עם מנהלת החנות בנושא והיא הבטיחה לי שהיא תבדוק את הנושא ותבדוק מה היא עושה למענינו. מקווה לבוא עם תשובות מעניינות בנושא. עוד משהו בתחום התחתונים אני קניתי תחתונים בעונות יש להם עכשיו מבצע שני זוגות בחמישים שח וזה צבעוני וססגוני ונוח בכל אופן לי. לצערי היו לה במידה שלי רק שלוש זוגות אבל כבר דאגתי כמובן להזמנה של עוד כמה זוגות.
נו מה לעשות מכורה לתחתונים שלהם.

למעלה