שבת שלום

שבת שלום

שלום לכם. אני מאד שמח להיות כאן. אני מבלה לא מעט מהזמן שלי בעולם הוירטואלי. אולי לא מוציא חומרים בכמויות כמו פילוביץ אבל קורא, מעיין, ונובר במאגר האדיר של המידע הקיים ברשת. אני מאד מקווה שהמקום הזה יהפוך לאבן שואבת לתושבי אילת שמרגישים שיש להם מה להגיד. אנחנו נקריא בשידור תגובות נבחרות, ואם נמצא לנכון, נתייחס בכתב ובשידור לנושאים שייעלו כאן. אני מקווה שכל החברים בקהילה כאן, ימשיכו להוסיף וליצור את הפורום. תודה ושבת שלום ערן קורץ

ביקשתי וחזרת

כמו שמבקשים משאלה כשיש כוכב נופל או כשמכבים נרות יום הולדת כך עצמתי עינים וביקשתי שתחזור ואתה ... הגשמת את החלום וחזרת תודה

1אילתי

New member
לערן, הרבה הצלחה עם שובך לרדיו

כמי שקרא מעל במה זו לפני כשנה להשבתך, בגלל הרמה של התוכנית אותה הגיש הפודל של קדוש, אני שמח שהוא פינה את מקומו. מקווה שתחזור מהר לעניינים, ושלא כמותו תשמור על רמת עניין, תיזום נושאים ותחזור אליהם לביקורת עידכון תקופתית ולא רק תיגרר אחריהם, תקפיד על איזון בין נושאים (הרבה הרבה פחות ספורט) ואוביקטיביות ותשוב להיות פה לאילתים. ממתין בדריכות לתכניתך... בהצלחה גולן

1אילתי

New member
בקשה נוספת, אם כבר ניכנסתי לפורום

1. בקשה טכנית, אנא תדאג שישמעו היטב את המרואיינים, שבהרבה מקרים עוצמת הדיבור שלהם חלשה מאוד ביחס לדיבור המראיין (הרוב הגדול של המראיינים!), שלא לדבר ביחס לעוצמת הפירסומות. 2. המוסיקה ברדיו בדרך-כלל בסדר, אבל כל הזמן חוזרת על עצמה. אנא דאג להכיר לפרנקו עוד כמה דיסקים כך שיגוון קצת. עברי לידר וסנטנה הם בסדר, אבל יש עוד לא מעט טובים אחרים. תודה

למעלה