שבת שלום יאנה תודה על התשובה שיהיה לך אחלה שבוע טוב
H hk1953 New member 11/3/01 #3 לא חדש יאנה שלום רב רציתי להגיד לך שאני לא חדש בפורום אבל חדש בהודעות או תגובות בדרך כלל אני רק מעיין בהודעות הפעם החלתי להגיד משהוא יצא לי להגיד שבוע טוב ללא כל כוונה מיוחדת אז ביי בנתיים
לא חדש יאנה שלום רב רציתי להגיד לך שאני לא חדש בפורום אבל חדש בהודעות או תגובות בדרך כלל אני רק מעיין בהודעות הפעם החלתי להגיד משהוא יצא לי להגיד שבוע טוב ללא כל כוונה מיוחדת אז ביי בנתיים
י יאנה New member 12/3/01 #4 hk1953......... שלום לך. אמרתי שאתה חדש מכיוון שלא ראיתי את שמך אף פעם. בכל מיקרה ברוך הבא לחבורה ואתה יכול לחלוק איתנו את החוויות והפנטזיות שלך..........
hk1953......... שלום לך. אמרתי שאתה חדש מכיוון שלא ראיתי את שמך אף פעם. בכל מיקרה ברוך הבא לחבורה ואתה יכול לחלוק איתנו את החוויות והפנטזיות שלך..........
H hk1953 New member 12/3/01 #5 תודה על האדיבות נשמה אני באמת לא יודע עם מי אני מדבר אך מאוד נעים לי להיתכתב בדרך כלל אני את הפנטזיות שלי לא חולק בפומבי במשך הזמן אני יהיה מוכן לחלוק פנטזיות איתך
תודה על האדיבות נשמה אני באמת לא יודע עם מי אני מדבר אך מאוד נעים לי להיתכתב בדרך כלל אני את הפנטזיות שלי לא חולק בפומבי במשך הזמן אני יהיה מוכן לחלוק פנטזיות איתך
י יאנה New member 12/3/01 #6 hk1953......... אתה מדבר עם יאנה,בת 26, נשואה. אני שמחה שנעים לך להתכתב איתי........
H hk1953 New member 12/3/01 #7 תשובה יאנה שלום רב אני אדם בגיל 48 גם נשוי ואב ל 3 ילדים בהמון חמימות נמשיך להתכתב