שבת שלום.

Vintage

New member
שבת שלום.

תהיתי איפה הייתם ממליצים לחפש עבודה בתחום המחשבים, השאיפה היא איזור ניו ג'רזי / ניו יורק, כמו כן ראיתי שיש חברות שמתמחות בעזרה בתחום הזה ואפילו ראיתי קישור פה לאתר של חברה כזאת, רק שהם לא ממש טורחים לענות למי שפונה אליהם. אז מה מומלץ בכ"ז לעשות בנידון ? אני מנהל רשת בן 23 ואני עוסק בתחום הזה כבר 6 שנים, אין לי תואר מן הסתם היות ובתחום הזה לא קיימים תארים. אז, מה אפשר לעשות עם זה ?

SupermanZW

Well-known member
קיימים תארים לא אקדמיים

CCNA CCND MCSE MCSD הם תארים של מנהלי רשת, תארי CC הינם מטעם חברת CISCO ותארי MCS הינם מטעם חברת MICROSOFT, תארים אלו אינם אקדמיים ואין לך סיכוי לקבל ויזת עבודה איתם ללא תואר, אלא אם כן יהיו לך 12 שנות ניסיון וזה מקביל לתואר מבחינת השגרירות.

Vintage

New member
טוב, עוד 6 שנים...

נדבר על זה שוב. ד"א פעם הייתה שמועה על אוניברסיטה בארה"ב שמקצרת את זמן התואר הראשון משמעותית ע"ב MCSE, האם מישהו שמע על דבר כזה ? ד"א MCSE הוא לא תואר אלא הסמכה.

Vintage

New member
עוד שאלה...

אם החברה שאני עובד בה בימנו מחליטה להקים פרויקט בארה"ב , האם גם אז נדרש תואר לצורך העברה שלי לארה"ב ?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

כן, כי לכל עבודה בארה"ב אליה תגיש את מועמדותך עליך להיות בעל תואר אחד מעל מקבילך האמריקאי המתאים לתפקיד ע"מ שהמעסיק האמריקאי יוכל להשיג עבורך רשיון עבודה ע"ס קריטריון כישורים מועדפים, החוק האמריקאי קובע שע"מ שמעסיק אמריקאי יוכל להשיג רשיון עבודה עבור פועל זר הוא חייב להוכיח שכישוריו (קודם כל ע"ס השכלה, ולאחר מכן ע"ס ניסיון, שניהם ולא אחד מהם) עדיפים על אלו של הפועלים האמריקאים הפוטנציאלים אותם יכל להעסיק.

למעלה