שבת שלום!

קטנה15

New member
שבת שלום!

שתהיה לכולם שבת שלום ובעיקר שבת שקטה!!! אוהבת את כולכם-אמא ואח-צרו קשר בחייאת :) וזהו.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif גם לך מתוקה ../images/Emo13.gif

ולכל חברי הפורום

איזה שבת ואיזה שלום../images/Emo35.gif

מחר בית ספר
אז בקיצור שתיהיה לכולם שנה מוצלחת אני מצפה מכולכם להביא ציונים טובים(אם לא מעולים) ובהצלחה לכל התלמידים ולמורים(כן כן יש מורה בפורום) ממני אור

חחחחחחח אור

יש כאן מורה??. איפה???? חחחחחחחחחחחח סתם נישמתי... ילדים יפים שלי, וכה, הפעם אני מתכוונת לכל הפורום... שתהיה לכם שנה מדהימה, שנה של אושר, שנה של כיף!! אני מקווה שהמורים לא יעצבנו אתכם יותר מידי , * כה, יש לנו נטייה כזאת * חחחחח בעעע דיי, אני לא מורה, אני ממלאת מקום,אני חמודה,אותי אוהביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!! כאילו, פעם ראיתם מורה שדנה עם התלמידים שלה על הזמרים ב mtv? ורבה איתם שפינק הכי שווה?...חחחחחחחחחחחחח בקיצור, באמת ילדים יפים, לתמדו הרבה-כי זה חשוב!! תעשון חיים, כי זו חוויה... ואני אוהבת אתכםםםםםםםםם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן באמת באמת!! :) שנה קסומה :))

קטנה15

New member
אמא ואחי היקריםםםםםם

קודם כול אני חולה עליכםםםםם על שניכם הכי בעולם!!! ואני באמת מאמינה שאיפשהוא אנחנו משפחה קטנה שכזו. לא יודעת איך אתם לוקחים את זה אבל בשבילי אתם ממש כמו אח ואמא אמיתיים...יש ל את אחי ואת אמא שלי וכמובן את אבא....אבל עדיין יש דברים שאני לא מדברת או עושה עם המשפחה שלי-ואיתכם כן. ואני מרגישה הכי טוב בעולם כשאני רואה את אחד מכם מתחברים לאיי סי!!!! חחחחחח או סתםלקבל ממכם שיחה אז לשניכם-אני אוהבת אתכם המון המון המון המון!!!! ומאחלת לשניכם שנה מעולה(אחי הקטנצ'יק תאמין לי תהיה לך שנה פצצה) ואמא---בואי תלמדי בתיכון חדש ר"ג!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח בכול אופן תודה על שנכנסתם לי לחיים!!! :) אמא , אני צריכה מחר כסף לפיתה בקפיטרייה וקולה ואוטובוס וסיגריות-יש לך?

איזה חמודההההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|מאו

ואת האמת אני מרגיש אותו הדבבבבבבברררררררר חחחחחחח ושאמא תביא לך כסף לסיגריות ????

ילדה שילייייייייייייייי

אנחנו אכן משפחה כזאת!! חחח ואני עדיין עצובה שלא באת אתמול !! געגעתי !! אמא לא יכולה ללמד בר"ג !!!!!!!! אני מעדיפה אותך בתור ילדה שלי ולא תלמידה ! אני מאושרת שאנחנו ככה.. את בחיים שלי הרבה זמן, אבל ההתקרבות הזאת עשתה רק טוב :) וכה -כסף לאוטובוס.. כה- כסף לקולה ואפילו אוכל.. ולאאאאאאאאאאא כסף לסיגריות!! אני לא אהיה אמא מגניבה כמו האמא האמיתית שלי שקונה לאחי בן ה 16 סיגריות.. * זה ככה שנתיים *

יש לזה הסבר פשוט...

הוא מעשן ממילא, אז עדיף שהוא יגנוב כסף לסיגריות...?.. ודנה זה לא רעיון!! חיחיחיחי את פשוט צריכה להפסיק !

קטנה15

New member
מאוד קשה להפסיק

אני לא מעשנת 20 שנה..חחח אבל גם שנתיים זה מספיק כדי להיות "מכור" חחחח לניקוטין זו בעיה איכסי זה הורס לי את כול הקריירה.......... מתגגת לאמא ואח שילי :)

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו איזה דביקים אנחנו ראבק אבל זה ראסמי נכון מורן הביאה אותי לעולם מחדש ואני מודה לקב"ה על הרגע שהתחלתי לשוחח איתה והכנסתי אותה לחיים שלי :) *אמא תבדקי בהיסטורי אצל אבא-צריך להיות לנו חצי שנה בקרוב-נראה לי* ו..ו..ו.....מזה אין כסף לסיגריות?!?!... מה אני אעשה-רתם היא לא דובק...חחחחחחחחח מסכנה רוששתי אותה...חחחחחח כפרה עליה. אחיייייי מתי הולכים לתפוס כוסיות? :)

חחחחח הייתי מת להגיע לרמת גן!

אבל אין סיכוי.... אני רוצה אבל אין מספיק כסף.... אולי אחרי ראש השנה אני אקבל .....

למעלה