שבת שלום

shuky63

New member
מיפגש חברי הפורום

אריק נופש עכשיו בים המלח ומוסר דרישת שלום לכולכם,אבל גם הספיק להתקשר למתנס ולקבוע לנו מיפגש. המיפגש יתקיים ביום חמישי11.3 בשעה 8 בערב במתנס גושן ברחוב גושן 62 קרית מוצקין מול המיזרקה.תרוצים על אי הגעה(למי שהבטיח לבוא) לא יתקבלו!!!!!! תהיה הסעה מהמרכז כנראה מרכבת צפון בתל אביב כל מי שזקוק להסעה יודיע לי עד יום לפני המיפגש טלפון 053349108 להתראות

bilbi6

New member
המפגש במוצקין...

שלום לכולם...
רציתי לדעת (בכנות) אם אנשים שאינם מגמגמים גם מוזמנים למפגש... אם זה יגרום לחוסר נעימות - אני מוותרת...
פורים שמח...

b e ll

New member
אני מביאה עוגה (טעימה)!

מחכה בקוצר רוח לפגוש את כולם.

המפגש הוא למשתתפי הפורום

לא ראיתי את שמך מעולם פה... אם את לא מגמגמת, איזה אינטרס יש לך להגיע? קלינאים לא מוזמנים אגב, זה ערב תמיכה.

avi9

New member
העוגה של BELL קורצת לה.לצערי

לא אוכל להופיע. מאחל הצלחה לפגישה ואשמח אם יהיו תגובות מפורטות בפורום.

b e ll

New member
מי שלא מגיע, לא זכאי לתגובות

מפורטות! וגם אתה לא תטעם מהעוגה שלי אם לא תגיע, זה יהיה ממש אבל ממש הפסד שלך! למה אתה לא מגיע? למה אתה חושש מחשיפה?

avi9

New member
אני יודע כי ההפסד שלי,אבל לא הכל

תלוי בי ואין טעם להכנס לפירוט. בכל מקרה מאחל המון הצלחה ואני משוכנע כי למרבית המשתתפים תהיה תחושת הקלה של שותפים לגורל. אני חש תחושה זאת תמיד כאשר אני נתקל במגמגם נוסף ובעיקר כאשר הוא בעמדה בכירה והגיע להישגים רציניים למרות הגימגום ויש כאלה והרבה.

b e ll

New member
בילבי, אנשים שאינם מגמגמים

אינם משתתפים בפורום וממילא לא מוזמנים למפגש.

stkachov

New member
שאלה

כמו שציינתי קודם אני חדש כאן, אז אני לא מכיר את המפגשים האלו. אם תוכל לספר פרטים על המפגש יהיה נחמד. מה עושים שם? כמה אנשים מגיעים? מהי התדירות של המפגשים? ומי משתתף בהם? האם משתתפים בהם המגמגמים עצמם או שאקס מגמגמים שמספרים על עצמם? איך זה הולך? למפגש הספציפי הזה לא אוכל להגיע(צריך ללמוד לבחינה
), אבל אולי בעתיד. נשמע מעניין. תהנו

shuky63

New member
זה הולך להיות המפגש הראשון של חברי

הפורום כך שאין הסטוריה לספר עליה ואי אפשר לדעת איך הוא יתפתח ומה יהיו תכניו. היו בעבר מפגשים רבים של אנשים מגמגמים אבל לא של הפורום אלא במסגרת ארגון אמ"בי.בניגוד למיפגש הזה שיהיה פתוח לאנשים מגמגמים המשתתפים בפורום בלבד,המפגשים של אמ"בי פתוחים לאנשים מגמגמים,בני משפחותיהם וקלינאי תקשורת ונחלקים למיפגשי מומחה-הרצאת מומחה ואחריה דיון פתוח בהשתתפות כל המשתתפים וערבים חברתיים-רב שיח בהשתתפות כל המשתתפים לעיתים בנושא שנקבע מראש ולעיתים בנושאים שעולים בערב עצמו(מדובר כמובן בנושאים המשותפים לאנשים מגמגמים).

אני מקווה שלא איאלץ לשבת

במעגל האימה... הבנתי שבערבים החברתיים של אמב"י יושבים במעגל...לא רוצה ולא רוצה

b e ll

New member
לא צריך מעגל אימה. אני מציעה

שכל אחד יכין לעצמו מדבקה עם הכינוי בפורום ועם השם שלו ויענוד על הבגד. בהתחלה בוודאי נסתובב ונכיר אחד את השני ללא לחץ מיותר וללא מחוייבות. רק כשנרגיש מוכנים נוכל לשבת ביחד וכל אחד יספר מה שירצה אם ירצה. הכי חשוב בעיניי, זה בלי לחץ! בלי פחדים! בלי חששות! לזכור תמיד שכולנו בין חברים, אין ביקורת, אין שיפוטיות. רק קבלה, הבנה וחברות.

b e ll

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif גם אני מתרגשת

כל כך שמחה למפגש.

יאללה בתיה בלי תירוצים!!!!!!!!!!!

קחי ת'בעל ותגיעו להורים! אני כבר רוצה לפגוש אותך! חסר לך שאת מבריזה!

gali90

New member
איזה מזל..

כמעט ופיספסתי את המפגש.. (עברץי דירה ולא פתחתי מחשב..) איזה יופי שארגנו מפגש נטו בשבילנו..שמעתי שבמפגש החברתי באמבי היה שמח ..

barba

New member
שבת שלום

לכל חברי הפורום החלטתי ללהזדהות בשמי האמיתי אריק מצפה ליפגוש אתכם ותודה על ההתארגנות לגבי העוגה והשתיה אני אדאג לשתיה חמה ולמיחם מי שרוצה יכל להגיע ליפני הזמן אני אהיה שם כבר בשעה 19.30 כמו כן אני תומך ברעיון של בל לבא עם תג שם פורום

למעלה