וכולנו מתבקשים להצטרף לשירה בקול רועם שירעיד כל סיפי הפרדס
אדון עולם
אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה והוא יהיה בתפארה אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה
../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif ../images/Emo41.gif
שבת של שלוה.. של אוירה.. של לשים בצד בעיות.. ועם עצמי להיות.. בחיוכים.. בתוכניות חיוביות.. להפוך אם צריך את הכוס.. שרק חציה המלא יתסוס.. ויבעבע בחדווה.. יפיץ ניחוחות ריחניים.. שיעלו למרומים.. בפני בורא עולם.. יסלסלו ריחות וצבעים.. jud
הקולינריה וכישורי השף חוגגים פה רק כאשר הם לא אוכלים פה... אבל מדליוני ההמבורגר מצאו חן בעיני הגוזל שלי - הסטייק היה ללא רבב שומן עבור הבן הגדול וחברתו הסתפקה בטעימות שכן היא כבר באה "אכולה" אצל בית הוריה... אורז יוצא מן הכלל היה לבן בוהק וכל גרגר מופרד מרעהו... המרק הכי פולני שכלל... נו גזר קישוא דלעת וראש סלרי מוכר... את כל גרונו של ההודו אכלתי אני... משעמםםםםםם היה.
אבל מפעם לפעם מאד אוהבת, את הדבר הזה. עוף מכובס, אוכל פולני , בלי טעם וריח. צריכה את הגיוון , כל שבוע משהו אחר. אז פעם כזה שאין לי חשק להתאמץ במיוחד, ופעם הרבה יותר , כמו היום למשל.