שבת שלום:)

אשדודיה

New member
שבת שלום:)

ממעמקים ביצוע: הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי בשובך יחזור שוב האור בעיני לא גמור, לא עוזב המגע בידייך שיבוא ויאיר למשמע כל צחוקך. ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל. מי זה קורא לך הלילה - הקשיבי מי שר בקול אלייך - אל חלונך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבנה את ביתך. מי ייתן חייו, ישימם מתחתייך מי כעפר לרגלייך יחייה מי יאהבך עוד מכל אוהבייך מי מכל רוח רעה יצילך ממעמקים. ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל. מי זה קורא לך הלילה... אחח שבת שלום לכולם שבת רומנטית ורגועה :))

אשדודיה

New member
אז מה היה לי השבוע?

בדיקות עם הילדים, אבא שהרגיש לא טוב ועבר כמה שעות במיון ורק מהפחד הבריא:) פקשושים בלובי של אחותי...הבטתי במראה תוך כדי הליכה ונכנסתי בקיר:) ועוד פעם היום כשדרכתי לעצמי על הרגל ומעדתי...איתרע מזלי ובשני המקרים לא היה מי שיתפוס אותי כמעט נופלת:)) וסגרנו שבוע בבר מצווה של חברה יקרה מפורום אחר, רקדנו בכייף ואכלנו גלאט:) והגענו בשלום חזרה הביתה:)) אז בסך הכל היה אחלה שבוע, החולים בריאים והחוגגים מאושרים וזורחים ואני כבר ניגשת לערוך שולחן:)) שבת שלום:) קרן:)

אלמרה

New member
אלמרה המום השבוע...

ולי מה היה? מקרה אחר בלובי אחר, סיימתי שיפוץ של הלובי בכניסה לבנין המשותף... לא אכלתי גלאט ולא השתתפתי בחגיגת בר מצווה לא מעדתי ועל הרגל שלי לא דרכתי. אבל אשדודיה - את הממת אותי ומשב הרוח הרענן המורגש פה, כולו בזכותך. הראיתי לכם את הלובי המשופץ? משוויץ !

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif שבת שלום ומבורכת ../images/Emo41.gif

השיר מקסים וכל כך מתאים... עידן ריכל מיטיב להנעים ואותנו האל יציל ממעמקים. שבת רומנטית? אשדודיה??? לו יהי כדברייך... אמן אפילו... אלמרה המום השבוע...

למעלה