שבת שלום

papylove

New member
שבת שלום

מה שלומך יונה? האתר שהמלצת לנו בלשון (לתרגול ושינון) היה פשוט נהדר. יש לי שתי שאלות אם אפשר? 1)את מכירה עוד אתרים כאלה? 2) אם אני רוצה לצרף אתר אינטרנט נילווה להודעה איך עושים את זה? פעם מישהיא הסבירה ואני לא מוצאת. יום נפלא לכולם

תודה :)

כן, יש בוודאי עוד תרגולים, חפשו בפורום הגדול למורים ולגננות. ואיך מצרפים כתובת : כשאת רוצה להגיב, נפתחת תיבה ולמטה יש מקום שכתוב : "מחרוזת מתוכן ההודעה" - שם את כותבת את המילים שנמצאות כאן שהן ישלחו את מי שקורא למקום שאת רוצה. בצד שמאל של אותו מקום של מחרוזת כתוב : "קישור" שם את מדביקה את הכתובת של האתר שאת רוצה. תנסי לשים לנו איזה אתר מעניין... יאללה..

papylove

New member
../images/Emo24.gif

תודה על ההסבר אבל משום מה כרגע לא מצליח לי הקישור בכל אופן יהיו עוד הרבה הזדמנויות לנסות. לילה טוב ושבוע מצויין

רגע... חשוב מאד

שימי לב, שכשאת כותבת את ההודעה, את לא תראי את הקישור כמו כשהוא נמצא בפורום. תנסי... ואם לא יילך ויהיה שטות - מקסימום אני אמחק. בסדר ? נסי

papylove

New member
ניסיון

אני אנסה לצרף קישור של קומונה שאני אוהבת לשותת שם סריגה וקרושה

papylove

New member
לא הולך כל כך

אני לא מצליחה להדביק את כתובת האתר טוב אני אנסה יותר מאוחר שוב כרגע אנחנו הולכים לפעילות בבי הספר של הילד בכל מקרה תודה יונה

papylove

New member
משום מה לא הולך

לי להדביק את כתובת האינטרנט שאני רוצה אבל אשמח לקבל את המסנגר שלך ואולי משם תוכלי להסביר יותר טוב?

papylove

New member
ועוד ניסיון

עכשיו אני ממש מקוה שיצליח לי. סתם קומונה שאני אוהבת לשוטט בה.

למעלה