שבת שלום!!

שבת שלום!!

היי אני חדשה פה... הכרתי את הפינק פלויד לראשונה בסרט החומה.. ואז ההורים שלי סיפרו לי עליהם קצת.. אני מקווה שפה אני אוכל לדעת וללמוד יותר!! הפינק פלויד האהוב עליי הוא רוג'ר ווטרס.. ובקיצור מקווה שיהיה כייףף..

שלום טוטי ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום שלנו. את מוזמנת לקרוא את החומר הרב שיש בפורום על פינק פלויד, אבל נדמה לי שכדאי שתתחילי להכיר אותם מהקצה המוזיקלי דווקא. האזיני לאלבומים שלהם - רשימה נמצאת בדיסקוגרפיה של הפורום - ואז אני בטוחה שתביני גם על מה אנחנו מדברים.

ציףציף שלום

אני בהחלט מאזינה בקביעות אפשר לומר, לכמה אלבומים שלהם ביניהם הפיינל קאט, החומה (הדיסק הכפול), דה דיוויז'ן בל וגם שנים או שלושה אלבומים של רוג'ר ווטרס שאותו אני ממש אוהבת... עשיתי עליהם עבודה.. קראתי את כל הביוגרפיה שלהם.. ואפשר להגיד שאני יודעת מי הם והרבה נקודות חשובות בדרכם... אשמח אם תעזרו לי להכיר אותם יותר טוב... ואם את יכולה בבקשה בבקשה לתת לי קישורים של אתרים על רוג'ר ווטרס.. זה יהיה ממש נחמד מצידך!! לפעמים אני מסתכלת על תמונות שלו באינטרנט ואני אומר "אוףף! חבל שאי אפשר לחזור לימים ההם בהם הוא היה צעיר!!" אבל גם עכשיו הגיד עשה לו טוב ואני מאוד אוהבת אותו... וחושבת שהוא אדם בעל כישרון יוצא דופן!! אשמח להצתרף לפורום שלכם ולהכיר את הפינק פלויד יותר מקרוב!! ושוב, תודה! חן.

תיקון טעות!!! :]

בהודעה הקודמת יצא איכשהו שכתבתי "הגיד" תיקון טעות!! "הגיל** עשה לו טוב!!

שלום שוב, חן

ב"קישורים" של הפורום יש כמה קישורים לאתרים על ווטרס, כמדומני. וגם לנו יש הרבה מאוד ידע עליו. נשמח לענות לך על כל שאלה.

למעלה