שבת שלום!

שבת שלום!

אני לא יודעת אם ייצא לי לכתוב עוד בפורום הזה בתקופה הקרובה – מחר שבת, לאחר מכן תשעה באב – אני חושבת שאהיה עסוקה בדברים אחרים, ולאחר מכן – אין לי מושג איפה אהיה.. אני אאבק בגופי על עקרונותי. אני עדיין מתפללת ומקווה לנס – שלא נצטרך לבצע את התהליך הזה. את תוצאותיה של התוכנית איננו יודעים.. אני מקווה שאווכח שטעיתי. ובמקרה ולא, אני לא אומר "אמרתי לכם", אני אבכה על הקורבנות הנוספים. נהניתי לכתוב בפורום, ונהניתי לקרוא את שאנשים אחרים חושבים ומרגישים. השכלתי, ואני מקווה שאנשים אחרים גם. אני פושעת, מסוכנת לשלום הציבור והמדינה, דמגוגית, מדקלמת סיסמאות, שטופת מח, שקרנית, טועה ומטעה את הרבים, בעלת אמונה הזויה, חולת נפש.. אכן, אנחנו שונים – באמונה באל, בהשקפות מדיניות.. אבל לכולנו מחשבות, הרגשות, רצונות, שאיפות.. אז אולי בעצם איננו כל כך שונים? ידידיי הוירטואלים, היו בריאים!

יוֹאב

New member
את גם בחורה יפה ../images/Emo140.gif

ואני לא מדבר על המראה החיצוני. אין לי מושג איך את נראית.

TheOrion

New member
שבת שלום ../images/Emo45.gif.

גם אני במצב דומה. נו, של לא יודע אם אכתוב בקרוב בפורום וכאלה, לא בהתנתקות. נס לא יקרה. ההתנתקות תתרחש, אבל מקווה בשבילך שהיא תהיה קלה ומהירה וללא אלימות(מצד אף אחד). את פושעת, מסוכנת לדמוקרטיה, מדקלמת סיסמות, שטופת מוח, אבל פה זה נעצר. את לא שקרנית, את לא מטעה(בכוונה תחילה) אחרים, את לא בעת אמונה הזויה ואת לא חולת נפש. את סך הכל מאמינה בדבר שונה משלי. אמנם אני נשמע תקיף כשאני מגיב(גם לך וגם לאחרים), אבל בסופו של דבר, אנחנו סך הכל מאמינים בדברים שונים. את לא מאמינה בהתנתקות, וחושבת שהדת מעל הדמוקרטיה, אני ושב בדיוק ההיפך. וכמובן, היי בריאה. בלי לחזור עם צלקות מההתנתקות(לא נפשיות ולא פיזיות) כי אני פשוט מניח שזה לא יהיה כיף. don't be shy to message

OMER G17

New member
תהיי בריאה...נאחל לך כישלון!

אגב סקר במעריב היום: 52% בעד 33 נגד% מה שאומר...אפילו שהסקר בטח קצת נוטה כי ככה זה לטובת הבעד.. אז 48 בעד ו37 נגד...אנחנו הרוב!

LeB

New member
יש לכם ערבות להיות הרוב.

אנחנו ערבים שהשמאל הישראלי הוא הרוב. בערבון מוגבל, כמובן.

The Bugi

New member
אני בצבא

ככה שגם אני נפקד מהפורום וגם מהפגנות.
, הטרנספר לא יעבור!

למעלה