שבת שלום

שבת שלום

שבת שלום לכולם זאת אני.. לירון מה אתם הולכים לעשות בשבת? אני לפחות יודעת שאני אנוח קצת מהחטיבה הזאת כל יום עד 2 וחצי זה קשה! לא משנה אני אתרגל חוץ מזה מה חדש באקזיט יש משהו בקשר לשאלה עם עפר נשאר או לא? תעדכנו אותי... אוהבת אתכם... תהנו בשבת, לירון

שבת שלום לכולם...!

אמממ אני לא מתכוונת לעשות כלום חוץ מלהיות בבית... קפוא בחוץ!!! חחחח את מתלוננת שאת מסיימת כל יום בשתיים וחצי?! מה אני אגיד?! הכי מוקדם שאני מסיימת זה 1 וחצי ואז ב-4 אני הולכת ללמוד עוד מגמה עד 8 בערב וכל שאר המים אני מסיימת בשלוש או בארבע!! חחחח ובקש לעפר אין לי מושג אם הוא נשאר ו לא.... שבת שלום לכולם!!! לילך

בקשר לאקזיט...

לפי מה שאמרו לי... נראלי עפר עוזב את אקזיט=/ בלעדיו אקזיט לא = כלום=(

אממ../images/Emo110.gif

אתמול ישנתי אצל חברה והיה כיף ומצחיק:]] עכשיו כואב לי הראש והבטן והגרון והאף, ואני צכה ללמוד למתמטיקה.. בעע

תודע../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

איזה צחוקים איתי כשאני אומרת שאני אלמד-זה בחיים לא יקרה..

שבת שלום../images/Emo140.gif../images/Emo90.gif

אני לא עשיתי משהו מיוחד אתמול... רק ראיתי ארץ נהדרת ואת התוכנית החדשה של עדי אשכנזי - והיא מעולה! קורעת אותי מצחוק האישה הזאת
ועוד מעט אני הולכת לדודה שלי לעזור לה לארוז (וגם לקבל כמה בגדים שאולי יתאימו לי
) כי היא עוברת דירה
* בקשר לעפר זה עדיין לא ידוע אם הוא נשאר או לא... מקווה שכן

ToXic BoY17

New member
מה אני עשיתי...אממ../images/Emo103.gif

אתמול היה מזה קר אבל היה לי משעמם בבית, אז יצאתי ב-5 וחצי ועשיתי סיבוב בחוץ(של שעה וחצי)... ראיתי ארץ נהדרת, היה נחמד אבל לא ממש קורע מצחוק כמו תמיד. היה מצחיק עם ביבי והזעה ועם לימור לבנת...אבל היה מגעיל הקטע עם חגיגות 10 שנים לפטירת רבין,מגעילים! וגם ההזמנות שהיו בעצם מודעות האבל של שרון... התוכנית של עדי אשכנזי הייתה נחמדה, אבל ראיתי רק 20 דקות. בלילה יצאנו לסנוקר והיה כיף לשחק סנוקר בפעם הראשונה ואפילו הצלחתי להכניס כדור אחד חח...אבל היה מזה מסריח מסיגריות של כולם
פיכסה
והלכנו גם לארומה ושתינו משהו...

למעלה