שבת שלום

diftong

New member
שבת שלום

שוב אני בפורום המזמין שלכם :) טוב אז הסיפור הוא כזה; הכרתי מישהו, שעובד איתי באותו הצוות, והוא ממש מוצא חן בעיני. אפילו ממש ממש מוצא חן בעיני. ויש לי מספר לבטים: ראשית, ומעל הכל, הוא עובד איתי באותו הצוות- אם הוא לא מעוניין יכול להיות שתווצר מבוכה, וזה יפריע לעבודה (?) שנית, התחלתי בעבר עם גברים- שניים, או שלושה- מי סופר. ונענתי בשלילה. לקבל לא זה לא נחמד, על אחת כמה וכמה כשמדובר באדם שאני צריכה לעבוד איתו. מה דעתכם? הייתם מתחילים עם COWORKER?

shaniza

New member
אני חושבת שלא

אם זה עבודה באותו הצוות אז לדעתי עדיף שלא, בין עובדים בצוות יש לא מעט תחרויות. מודעות ולא מודעות. לא מבטיח טובות לקשר בין בני הזוג ולקשר של בני הזוג עם שאר העובדים בצוות. אם זה עובד באותה מחלקה/חברה אז זה משהו אחר ואפשרי ...

mika tal

New member
למה לא לנסות מתוקה? ../images/Emo68.gif

אז התחלת בעבר עם גברים ונענית בשלילה, אז מה? ומי סופר? תזרמי... דיי קשה למצוא אהבה אמיתית, תריך להתנסות לעיתים בחוויות קצת פחות נעימות, אבל שמוצאים את הבחור או הבחורה המתאימים זה שווה את הכל. קחי לדוגמה איזה ידיד שלי מהפורום כאן, שכנראה היה המון בג'יי דייט, עד שהלך לו. סבבה, מצא מישהי. לא הסגנון שלי אומנם, אבל גם אינטרנט זו אופציה.( אגב זה לא הסגנון שלי כי כבר ניסיתי פעם).. מניסיון אישי אני רוצה לומר לך שאהבה יכולה להתפתח בכל תנאי בכל מקום. אל תבטלי אפשרות ליצור קשר עם בחור בגלל שאתם עובדים באותו צוות, אז מה??? המון הצלחה תעדכני אותי.. למרות שאני טסה מחר לחו"ל... אני מתה לשמוע איך הלך.. אוהבת

magenta73

New member
תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכשאת חוזרת, תביאי משו קטן מהדיוטי...

magenta73

New member
אני לא...

אבל אני עבדתי במשרדי פרסום, כולם היו או פלצנים או הומואים... למה לא לפלרטט, לראות לאן ואם זה זורם... לנסות לצאת מכותלי העבודה?...

mika tal

New member
גדול מגנטה!! ../images/Emo6.gif

איך זה שתמיד במשרדי פירסום כולם הומואים או פלצנים? יא אללה... וכן, אני אביא לך משהו. לא יודעת אם מהדיוטי פרי אבל אקנה לך משהו מגניב מהשווקים או הכפרים בהודו..

diftong

New member
תודה רבה :)

האמת היא שהתחלתי לספר לו אתמול מה אני מרגישה, ומאז אני רק מנסה להתחמק. אני מרגישה שמראש אני אומרת לעצמי שזה לא ילך, וזה לאו דווקא נכון. מה דעתכן?

magenta73

New member
דעתנו לא חשובה.

מה שחשוב זו דעתו ואיך הוא מרגיש... ואת זה רק הוא יודע... ואת תדעי מה הוא יודע, רק אם תשאלי...

LCA

New member
ובאותה נימה

איך יודעים שהוא מעוניין כדי שיהיה אפשר לעשות איזשהו צעד בכיון? הרי אם הוא מעוניין, הוא בטח שולח כל מיני רמזים... ואיך ניגשים למישהו שעובד איתך ומציעים לו לצאת? זה מביך, זה פותח פתח ל"לא" גדול ואם הוא מניאק, הוא עלול לסובב את זה נגדך בעתיד...

diftong

New member
עדכון

ניסיתי לנסח מולו איזה משהו בסגנון של- אתה מאוד מוצא חן בעיני, בא לך לצאת מתישהו? וכל מה שיצא לי מהפה, זה שנראה לי שבטעות התאהבתי בו. למרבה הפלא, או הפליאה, הוא לא נלחץ. ממש לא. להפך, ניסה לדובב אותי, לגשש-משהו.בשלב מסוים הוא טען שבמצב אחר הוא היה נותן לזה סיכוי, אבל אנחנו עובדים יחד, ואז הוסיף ואמר, שדווקא בגלל שבמצב אחר הוא כן היה מנסה, הוא חושב שיש על מה לדבר. איך שלא יהיה, אני לא ממהרת לשום מקום. ולמען האמת בכל מקרה הרווחתי, לפחות כך אני מרגישה. אם לא הרווחתי בן זוג, אז הרווחתי עוד ידיד טוב, שזה לא רע אף פעם.

למעלה