שבת שלום

שבת שלום

היי כולם, לפני הכל אוריאן, אני המום מעבודות הגרפיקה שעשית והאמת היא שגם עובד בדיוק שבועיים על הפוטושופ, זאת כניראה עונה כזאת. בכל אופן תודה רבה, כמובן ששמרתי את זה. (וכמובן תרגישי טוב) חוץ מזה רציתי לשתף אתכם בחוויה מדהימה שהייתה לי אתמול. הלכתי לראות את ניקי במופע הבכורה של ברנשים וחתיכות המחזמר החדש של בית לסין. מעבר לזה שהוא שחקן מדהים ושר הכי יפה בעולם, הייתם צריכים לשמוע איזה מחיאות כפיים הוא קיבל אחרי הקטע שלו. ההצגה פשוט עצרה. טלי ואני ישבנו שם מתמוגגים. ועם כמה שאנחנו מכירים אותו כל כך הרבה שנים, היינו מופתעים לראות אותו בשיאו. מומלץ ביותר! נהנה לראות אתכם כאן ושכולכם בסדר. אני כבר מתגעגע אליכם... אנחנו צריכים להיפגש שוב! בקרוב נתחיל לעבוד על המופע ואז תהיה לכולנו הזדמנות טובה חוץ מזה, רציתי לעדכן אתכם שהגיעו לידי כמה סקיצות חדשות של בחור בשם אריאל זוהר.... חבל לכם על הזמן, הבחור שר מדהים. עכשיו זה אפשרי מתמיד שאני אנהל את הפורום שלו:) כל ההצלחה שבעולם! לניר מורן יעל גברת פלפלת וכל השאר...אני עוקב אחרי כולכם באהבה. שתהיה אחלה שבת אוהב מלא Y

ליוסי אזולאי !!!

שלום יוסי אני מעריץ שרית חדד ורציתי להגיד לך שיש לך קול מדהיםםםםםםםםםםםםםםם חולה על השירים שלך אחד אחד
בהצלחה בהמשך הדרך והלואי ויהיה לך דואט עם שרית חדד ב"ה
שבת שלום לך

mori17

New member
../images/Emo13.gif יוסי איזה כייף לראות אותך כאן

שוב
אוריאן אכן מוכשרת =] וניקי שחקן מעולה ובכלל מצחיק נורא
וכןןןןןןן להיפגש זה מאוד צריך
ואכן כן אריאל מאוד מוכשר התגלה לפנינו כישרון מיוחד
שבת שלום ומצפים לראות אותך שוב ובעיקר את ביקורך בפורום =] מורי

ניר86

New member
איזה נשמההה

איך התגעגענווו איזה כיף שאתה פה ... לגבי ניקי תותח על הוא ! זה ברור שהוא יהיה ענק שם !!! לגבי אריאל זוהר מדהיםםם יש לנו פה זמר ענק !! שאני מאמין ומקווה שיגיע רחוק וכן עוד יהיה לו פורום ב"ה משלו ! וחוץ מזה אני צריך לדבר איתך על משהו אז אני יעשה את זה ... שבוע טוב ושבת שלום :) אני עכשיו הולך לישון עדיין לא ישנתי מהלילה ביייי

moranush86

New member
שלום שלום

חחחח אתמול ראיתי את טלי וטאסי בחוץ חמודות... יוסי, יש לי ולאריאל הפתעה בשבילך, נדבר כבר ביום ראשון בעזרת ה'... בכל אופן אני ואריאל (וניר?) הולכים להצגה ביום ראשון ואנחנו נביא עידכונים חמים מהשטח!! כמו תמיד, תודה שנכנסת ו... אתה יודע, אתה יכול לבקר גם בקומונה של ניקו'ש ןלפרגן לו שם!!יש מקום יותר מתאים מלפרגן לניקי???

יווו גם אני על הפוטושופ בגלל אוריאן

אוריאן הנשמה הטובה אתמול ישבה איתי ולימדה אותי בפוטושופ, ויצאו דברים מדהימים! מה הולך כאן? זה החורף כנראה שעושה חשק לפוטושופ. מורן? אולי תגלי לי מה ההפתעה? בכל אופן, אני שמעתי שניקי קיבל המון המון תשואות ומחיאות כפיים אחרי המערכה השנייה, כשהוא שר. אין לי ספק שהוא השאיר רושם אצל המון אנשים. אני באופן אישי שמעתי אנשים, שאמרו שניקי היה הפתעת הערב בתור שחקן כי הרי כולם מכירים אותו בתור...חקיין.. יוסק'ה! תודה רבהההה! :) (חבר'ה לקבל מחמאות כאלו מיוסי, זה לא הולך סתם ככה ברגל..)! וברור שתודה גם לכם..

yaelala14

New member
היי יוסיי שבת שלום..איזה כיף שנכנסת

אוףףף יכול להיות שאני לא יהיה פה כדי להגיב בפורום למשך השבועיים הקרובים..כי יש לי כמעט כל יום חזרות... עוד שבועיים בדיוק אני טסה לניו יורק...לסיבוב הופעות הקטן..חחחח אני כל כך יתגעגעע...תעדכנו אותי כשאאני יחזור נכון?

orianush

New member
בטח שנעדכן אותך :)

תהני ובהצלחה
תספרי לנו אחר כך איך היה :)

יוסיייי ../images/Emo24.gif

שמחה שנכנסת לכתוב פה!!! שמחה שנהנת בהופעה חחח...
מתגעגעים...
אוהבת...

9B9

New member
חח..זאת עונה שלא נגמרת..

העבודה בפוטושופ פשוט סוחפת...(מנסיון:)) (ב"ה שבוע הבא יהיה לי זמן ואני אעשה הפתעה קטנה לפורום וליוסי) ובאמת יש אנשים מאוד מוכשרים! שמחה לשמוע ממך שוב :) (דרך אגב אם מישהו צריך עזרה בפוטושופ/באימג' אני אשמח לעזור)

יולי 17

New member
תודה ממי שנכנסת!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כן זה ממכר הפוטושופ הזה ממש ממכר!

סימה ג

New member
ליוסי תודה על מוסיקה נפלאה../images/Emo79.gif

אני פשוט חייבת לומר כמה דברים : אני חייבת להודות כי הצטרפתי לפורום רק החודש , ובכלל להכיר את העשיה המדהימה שלך(בעוונותי...) ממש רק בחצי השנה האחרונה מאז שאחותי המליצה לי על הדיסק האחרון(שנשמע בכל מקום ...עד כדי כך שהבת שלי בת השלש שרה איתי את השירים). אתה זמר ויוצר בזכות , מוסיקה לנפש פשוט מדהימה וקול ברמות שלא שמעתי בכלל בארצנו הקטנה , המוסיקה שלך די מחזירה אותי לילדות עם כל המואלים המדהימים ולדעתי אתה היית אמור להיות זמר השנה ותקליט השנה , לא נורא עצם העובדה שיש לך כזה פורום מעריצים עשיר ומדהים רק מוכיחה שאתה זמר אדיר , תמשיך לייצר מוסיקה קסומה שכזו . תודה

dror2009

New member
יוסי!!!!!!../images/Emo24.gif

תודה רבה על כל הדאגה אהבה, שאתה נותן, ועוטף אותנו... הלוואי שזה לא יגמר לעולם!!!! שיהיה לך המון המון בהצלחה, שרק תתקדם יותר ויותר, בחיים שלך בכלל ובמקצוע שלך בפרט!!! שיהה לכולם אחלה של שבוע!! דרור

למעלה