שבת שלום.

my sTar

New member
שבת שלום.

יש לי מין אבן על הלב שאני רוצה לכתוב ולהוריד אותה ממני, טוב? יש לי ילדה שאחרי חופשת פורים לא חזרה לפנימיה, התקשרתי אליה והיא טענה שהיא חולה, שאלתי אותה אם היא הלכה לרופא והיא אמרה שיש לי אישור מחלה לימים שהיא לא הגיעה. התקשרתי אליה כמעט כל יום כדי לראות מה קורה איתה והיא תמיד טענה שהיא חולה ושיש לה אישור מחלה. ככה עבר שבוע-שבוע וחצי, והפלאפון שלה לא היה זמין, אז התקשרתי לפלאפון של אמא שלה, הילדה לא גרה אצל אמא שלה אלא גרה אצל דודה שלה [זה נקרא- משפחה מארחת] אמא שלה אמרה לי שהדודה אמרה שהיא בפנימייה, אמרתי לה שזה בכלל לא נכון שהילדה בכלל לא הגיעה מפורים חזרה לבית-ספר. בערב הדודה התקשרה אליי ואמרה לי שכל השבוע הילדה בילתה אצל חברה שלה וישנה אצלה, ככה שהם חשבו שהיא בפנימיה ואני חשבתי שהיא בבית 'חולה'. אתמול היא סופסוף חזרה לפנימיה אבל בצהרים היא התקשרה אליי וביקשה לצאת לשבת אמרתי לה שאני לא מסכימה סשום פנים ואופן ובכלל אנחנו עוד צריכות לדבר על מה שהיה בשבוע האחרון, ואז היא אמרה לי שיש לה סיבה אישית ושהיא חייבת להתשחרר, שלחצתי אליה אז היא אמרה לי שיש לה תור אצל רופא נשים כי היא חושבת שהיא בהריון. ואני מרגישה מה'זה רע עם עצמי, כי אם הייתי על היום הראשון מתקשרת לאמא שלה או לדודה שלה אז אולי כל הסיפור הזה היה נמנע והיא לא הייתה מסתבכת בכל הדבר הזה. ובכלל, גם אם בעזרת השם [!!!!!] היא לא באמת נכנסה להריון עדיין, בטח כל השבוע היא הסתבכה עם גברים-אלכוהול-סמים. איזה טיפשה אני שלא בדקתי יותר טוב מה היא עושה ואם היא באמת חולה!!!!!!! אוף, אני ממש מרגישה רע עם עצמי. במיוחד שהילדה הזאת כבר עברה הפלה אחת שנה שעברה.... אוףף. היום התקשרתי אליה והיא אמרה לי שהיא בדיוק בתור ושהיא תקתשר אליי שהיא תצא. אני ממש משמ מקווה שהיא לא בהריון, זה לפחות קצת יקל על העניין- אבל עדיין אני צריכה ללמוד להבא להתקשר ישר להורים. מה בכלל חשבתי לעצמי שהאמנתי לה???????

בובית

את לא יכולה להאשים את עצמך על זה. את סמכת עליה שהיא דוברת אמת שהיא אמרה לך שהיא חולה! לא היה לך מה לעשות עם זה וגם התקשרת ודיברת איתה. אז נכון היא שיקרה לך ועל זה אתן צריכות לדבר באמת כמובן שאחרי שתערכו לה בדיקות הריון . את לא אשמה בזה שהיא שיקרה לך
בכלל בכלל לא , ואת לא צריכה לקחת את זה על עצמך כל כך קשה.. חוץ מזה אם היית מתקשרת ביום הראשון לא בטוח שכל הסיפור הזה היה נמנע את לא יכולה לדעת!

joyjoy

New member
סופטוב הכל טוב, ועוד משהו קטן

אף פעם אל תכעסי על עצמך שהאמנת, אמנם זה מה שמרגילים אותנו לחשוב שהיינו "תמימים", "פרייארים", "פתיים" או ש"עבדו עלינו" אבל זה מעוות לחשוב ככה, אם מישהו שיקר לנו אנחנו צריכים לכעוס עליו! ולא על עצמנו. וזה לא קל באמת יש לנו נטייה לחשוב שהיינו צריכים לעשות כך וכך אבל תכלס מי ששיקר הוא זה שלא בסדר והפעם אולי הצליח לה פעם הבאה היא עלולה להסתבך עם השקרים שלה עוד יותר ,בכלל בעתיד הכוונה. קצת בירבורים על אמון בין אנשים, עניין שאנחנו לוקחים לפעמים כמובן מאליו וחבל שכך

לא מסכימה איתך בקשר ל

וחבל שכך. אנחנו נוטים להאמין מתוך הראייה הישרה שלנו את הדברים, לא חבל שלוקחים כמובן מאליו כי כל צריך להיות ומי שמפר את האמון צריך לומר וחבל שכך על עצמו. הדבר הכי טבעי לעשות הוא לתת אמון ולקחת כמובן מאליו,זו הדרך הכי נכונה לחיות,חבל שהם לא מפנימים את זה. אה, וגם באתי לומר לך שלמרות האיומים שלך עלי עם בקבוקי מיים פיצפונים אני אוהבת אותך מאוד:)... וחבל שכך?:)))

למעלה