שבת שלום

Nאקי

New member
שבת שלום

נראה לי שהיגיע הזמן לומר. פנינה תפתחי לי את החסימה... את אולי גדולה וחכמה ומצליחה למנוע ממני לגלוש בניק שלי.. אבל את מחלישה את הפורום בכך שכל אילו שכביכול כנגדי... מתחזקים.. ומה יוצא לך מזה?.????????? קיבלתי הודעה 16.04 נחסמת בשל הצפה. אנא פנה להנהלת הפורמים התנצלתי בכל דרך .. ואת יודעת .. אבל את שמחזיקה את מנהלת האשכול בנקודה רגישה.. משחקת אותה.. הם אני סבתא וכו. אני רוצה לחזור לגלוש בניק שלי. תפתחי את החסימה מאקי

BillB

New member
שאני אצטט קצת שייקספיר?

whats in a name? רומיאו אמר ששושנה לא תשנה ריחה המתוק גם אם ישנו את שמה, בכל ניק - את מאקי, את יודעת שגם אני קצת דו-ניקית
. יום הולדת שמח באיחור רב! שבכל מקום שתהיי יהיה אביב.

Nאקי

New member
בקר אור נסיכתי....

והיומולדת עוד נמשכת... השבוע באש. תודות על הברכות על האיחולים והמחשבות... דו זה טוב בכל ענין.. רק לא דו פרצופית.. ואת זה אין לך. כתבתי לך שאת שקספייר לימד אותי בכיתה י בלימודי אנגלית לנקודה ה6.. ככה קראו לזה אצלנו.. ואכן ללמוד את שקספייר ואת הנדרסון בשפת המקור זה מרתק... ותודה שהזכרת לי ... "rose by any other name is a rose" והאביב הוא אכן שלי... ואיתי באשר אלך... חיבוקים לקטנטנים.. דש לחוף אמרי לו שאני בדרך.. מאקי

nanoosh

New member
כמה פתטי! אלוהים!

"מחלישה את הפורום בכך שכל אילו שכביכול נגדי, מתחזקים", תגידי, את קוראת את מה שאת כותבת?

למעלה