קבלו את "יסמאיל בנימיני" בסעודת יום שישי ... בואה זכר אורך מטר וחצי +- אוכל חולדה דיי גדולה... צילום ועריכה: עידו הכריש (חבר שלי) תהנו... נ.ב- לא לבעלי לב חלש http://www.speedyshare.com/276911816.html
אתה לא מפחד שיום אחד, באחת מן האכלות, הבואה שלך תתפוס את החולדה בצורה לא טובה, והחולדה תוריד לה איזה ביס לצוואר? ובאותו נושא- האם נחשים יודעים לתפוס את הטרף שלהם מאחורי הראש בצורה שלא ישך אותם, או שזה סתם "מזל"?
לפני שאני מאכיל בכזה גודל של חולדה אני לוקח לידי ארגז כלים של מברגים פטישים פליירים וכו' ...ככה במידה והוא לא מצליח להרוג אותה אני נכנס לעסק.. דבר שני לפי דעתי יותר מעניין להאכיל בטרף חי גם מבחינת הנחש וגם מבחינתי... עד היום לא היה לא שום בעייה ברוך ה'. ותודה על התגובות ...
אבך באמת חולדה בגודל כזה זה לא צחוק גם אם אתה שומר היא יכולה להוריד לו איזהה ביס לצוואר ולעשות לו פצע יפה זה וב שאתה שומר אבל בלי קשר פעם הבאה לפי דעתי תהרוג את החולדה ותיתן לו ואז הוא עדיין יחנוק עם תזיז את החולדה לידו... שוב פעם האכלה יפה אבל תיזהר! תחשוב שאתה עוד תעביר אותו לשרקנים ואולי ארנבות וזה בכלל אבל בכלל שיניים עצבניות!
לצערי יש לנו נסיון לא טוב עם חולדות. המתכדרת הגדולה שלנו קיבלה ביס מחולדה חיה שהכנסנו לה לכלוב. עד היום יש לנחשה צלקת לבנה. אם לא מאכילים בטרף מת מומלץ בחום לטלטל היטב את הטרף, אפילו עד כדי המתה ולפקח בשבע עיניים לפחות עד תחילת הבליעה.