שבת שלום...

הקוסס

New member
שבת שלום...

קבלו את "יסמאיל בנימיני" בסעודת יום שישי ... בואה זכר אורך מטר וחצי +- אוכל חולדה דיי גדולה... צילום ועריכה: עידו הכריש (חבר שלי) תהנו... נ.ב- לא לבעלי לב חלש http://www.speedyshare.com/276911816.html

Sprite2k

New member
בואה מדהים! האכלה מדהימה!

תזכור תמיד להשגיח אם אתה מתעקש להאכיל חי אוכל גדול... הבואה מאוד נקי! יפייפה! אחד היפים שראיתי אני חייב להודות!

blckMonkey

New member
,תגיד....

אתה לא מפחד שיום אחד, באחת מן האכלות, הבואה שלך תתפוס את החולדה בצורה לא טובה, והחולדה תוריד לה איזה ביס לצוואר? ובאותו נושא- האם נחשים יודעים לתפוס את הטרף שלהם מאחורי הראש בצורה שלא ישך אותם, או שזה סתם "מזל"?

הקוסס

New member
שאלה טובה...

לפני שאני מאכיל בכזה גודל של חולדה אני לוקח לידי ארגז כלים של מברגים פטישים פליירים וכו' ...ככה במידה והוא לא מצליח להרוג אותה אני נכנס לעסק.. דבר שני לפי דעתי יותר מעניין להאכיל בטרף חי גם מבחינת הנחש וגם מבחינתי... עד היום לא היה לא שום בעייה ברוך ה'. ותודה על התגובות ...

blckMonkey

New member
רגע

מישהו יודע אם לנחשים יש יכולת לתפוס את הטרף בצורה כזו שלא יפגע בהם- או שזה סתם "מזל"?

avishai mp5a5

New member
בואה יפיפה

אבך באמת חולדה בגודל כזה זה לא צחוק גם אם אתה שומר היא יכולה להוריד לו איזהה ביס לצוואר ולעשות לו פצע יפה זה וב שאתה שומר אבל בלי קשר פעם הבאה לפי דעתי תהרוג את החולדה ותיתן לו ואז הוא עדיין יחנוק עם תזיז את החולדה לידו... שוב פעם האכלה יפה אבל תיזהר! תחשוב שאתה עוד תעביר אותו לשרקנים ואולי ארנבות וזה בכלל אבל בכלל שיניים עצבניות!

רן333

New member
לדעתי, יש להם יכולת מסויימת כזו.

אני כמעט בטוח שפיתונים מתכדרים, למשל, משתדלים לתפוס בראש פריטי טרף חיים שמשוחררים להם בגוף.

רן333

New member
שמשוחררים להם

בכלוב, כמובן. (בגוף הם משוחררים רק אחרי שהנחש הורג ובולע אותם.)

חולדה

לצערי יש לנו נסיון לא טוב עם חולדות. המתכדרת הגדולה שלנו קיבלה ביס מחולדה חיה שהכנסנו לה לכלוב. עד היום יש לנחשה צלקת לבנה. אם לא מאכילים בטרף מת מומלץ בחום לטלטל היטב את הטרף, אפילו עד כדי המתה ולפקח בשבע עיניים לפחות עד תחילת הבליעה.

למעלה