שבת שלום

שבת שלום

מישהי מכירה את הרב יחיעם עוזרי או הייתה בחתונה שהוא ערך? אשמח לשמוע המלצות. אנחנו רוצים לעשות הזמנות בחברה בבאר שבע - סהר הפקות.מחיר להזמנת גלויה הוא 1.5. אז זהו.. שאנחנו מכפר סבא אז נצטרך לאשר את ההזמנה במייל. מה אתן חושבות על זה? אם ראיתי את ההזמנה במייל והיא מצאה חן בעיני, זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות

sivansa

New member
חבל לך לעשות בבאר שבע

אני עשיתי בדפוס מאירום על נייר תבנית (נייר מחוספס) שנחשב לנייר יקר הדפסה בצבע מלא על צד אחד (הזמנה מאורכת) ויצא מעולה. עלה לי בערך 1.35 ש"ח להזמנה. תנסי לבדוק אצלם לפני שאת רצה כל כך רחוק :). הם נמצאים ברחוב שביל המפעל בתל אביב לא רחוק מעיתון הארץ. מצרפת לך קישור לאתר

ליתלת

New member
לא מומלץ

רצוי לראות את ההזמנה מודפסת על נייר, זה אף פעם לא נראה בדיוק אותו דבר על המסך.

sivansa

New member
לית מסכימה איתך במאה אחוז

צריך להדפיס דוגמא ולראות איך הצבעים יוצאים על הנייר.

ליתלת

New member
נכון

ולא רק הצבעים - גם הפרופורציה של כל הסיפור, הגודל של הדף, הגודל של האותיות, של התמונה/ות (אם יש). על הנייר זה נראה אחרת.

אם בכל זאת את הולכת על ב"ש למרות

שהבנות פה צודקות, עדיף לך לעשות קל"ב אפילו אם זה יצא כמה אגורות יותר. ANYWAY יש בית דפוס חדש בב"ש ברחוב טרומפלדור שעושה הזמנות גלויה צבעוניות בשקל- להזמנה. ראיתי כמה דוגמאות שלהם והם עושים עבודה יפה, את יכולה לבוא עם דוגמה או לקבל מהם רעיון כי בגלל המבצע יש להם המון סוגים ודוגמאות. אני כנראה אעשה אצלם הזמנות השבוע אז אם תרצי אברר לך כתובת מדוייקת וטלפון.

למעלה