שבת שלום!

שבת שלום!

חבר'ה תהנו מהשבועות האחרונים של הקיץ... יוסי מוסר לכם את אהבתו מאילת :) כשיחזור נסגור את עניין המפגש, אל תדאגו! דרך אגב - בואו נחליט שמהיום שיהיה קצת יותר מעניין, משלבים תמונות של יוסי בהודעות! תמונות מכל הזמנים וגם כאלה שאתם מעצבים סטייל מה שעושה אוריאן! אריאל.

שבת שלוםם לכולם!

שיהיה לכם אחלה שבת! ואחרי זה מגיע כיפור.. אז אם אני לא יתחבר עד אז צום קל לכולם!

9B9

New member
שבת שלום!!!

חח..אין בעיה

1מאיוש

New member
שבת שלום! ../images/Emo24.gif

סופ"ש רגוע.. צום קל וגמר חתימה טובה
תמונה משעשעת =) ==>

שבת שלום...

אתם לא מאמינים איזה שבוע עמוס עבר עלי... יום שני חזרתי ללימודים. יום שלישי ורביעי הייתי בגיחה שישנתי מתוכה 3 שעות. והקמנו אוהלים,ועשינו פעילויות ספורט ובישלנו ועד המון המון המון דברים. אה והיה קר
אבל בסה"כ היה ממש כיף ביום רביעי חזרתי הבייתה ישנתי ויום למחרת הלכתי לבית צפר0יום חמישי) ביום חמישי בשעה 7 בערב נסעתי לירושלים, והיה ממש כיף, נסענו לערב סליחות.וראיתי בשעה 3 בבוקר אנשים הולכים כאילו זה לא 3 בבוקר!!! אז כל הטיול הזה היה מ7 בערב עד 7 בבוקר(כולל נסיעות) ולמרו שאמרו שבחיפה ניהיה כבר בשעה 6, ואני חשבתי יופי יהיה לי זמן לחזור ולישון, אבל לא, חזרתי בשבע הגעתי הבייתה 7 ורבע היתרחצתי היתארגנתי לבית צפר והלכתי ב-9(לפחות את זה נתנו לנו...) ועכשיו השעה 8 וחצי. אני הלכתי לישון אתמול משעה...(אל תיבהלו...) 3 ווחצי בצהריים...וקמתי בשעה 8...ואני קצת כועסת כי תיכננתי לצאת עם חברים בערב... טוב לא משנה.. זהו זה כ-ל השבוע שעבר עלי. עדי

bu1li

New member
שבת שלום

אני חזרתי ביום חמישי מהטיול שנתי הכי שווה בעולם!! סופסוף פעם ראשונה שהבצפר הקמצן לא דפק אותנו בלישון בחוץ והפעם דווקא השקיעו ולקחו אותנו לאחת האכסניות החדשות בארץ והיה טיול אחד הכיפים!!!!!!!היינו במלא נחלים וביטלו לנו חצי מהטיול בגלל העומס חום אבל היה כיףף.. עדי >>באיזה כיתה את?

bu1li

New member
הטיול היה

אני בת ואני גם ב-ט. הטיול היה למצדה ולנחל דוד ועין בוקק ועוד כמה מקומות שאני לא זוכרת איך קוראים להם..

bu1li

New member
אני די חדשה כאן

כבר הייתי פה כמה פעמים אבל לא הרבה.. בכל מקרה קוראים לי בר אני מירושלים ואני בכיתה ט

למעלה