שבת שלום! :)

שבת שלום! :)

סקר סופ"ש: שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (לא-יהודית) : בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע : משהו מבאס מהשבוע : לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : שבת נהדרת! ואל תשכחו - באה מאהבה בשבת ישראלית, בין 10:00 ל14:00

YA2007

New member
הבחירות שלי וקצת נחת בשבילכם לסופ'ש

אז נתחיל: שיר השבוע של יהודית- "מילה טובה" שיר השבוע של מישהו אחר- "אם אלה החיים", קרן פלס משהו מצחיק- חילקו בירות באוניברסיטה והחבר'ה הסתובבו מסטולים בין השיעורים מבאס- אני אמור ללכת בשישי הבא למופע של מתי כספי וכנראה שאצטרך לבטל את זה
חופשה- יפן וכמו שהבטחתי- קבלו עוד קליפ מתוך "עוד להיט", הפעם זה "ארבע לפנות בוקר", ממש נחמד. סופ'ש נעים

אושRתי

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע (יהודית) :צא מזה בביצוע יודית שיר השבוע (לא-יהודית) : רגע לפני (הסינגל החדש של אריק איינשטיין בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע :אין משהו מבאס מהשבוע : אין לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים :איטליה
ושבת שלום.

darling2

New member
../images/Emo68.gif

סקר סופ"ש: שיר השבוע (יהודית) : מילה טובה
שיר השבוע (לא-יהודית) : Your congratulations-Alanis Morissette בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע : לכו תאספו קטלוגים בקניון ותקנו סוכריות דורה מהפנינג..ואיי אחד הימים היותר מצחיקים. משהו מבאס מהשבוע : הייתי חולה קצת..עכשיו בסדר. לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : ספרד

טוב שנגמר השבוע הזה ...

שיר השבוע (יהודית) : בך לא נוגע שיר השבוע (לא-יהודית) : חלון לים התיכון (פוליקר) בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע : לא היה שומדבר מצחיק השבוע ... משהו מבאס מהשבוע : כל השבוע הזה היה רע מאוד, ותסלחו לי אבל אני לא אפרט. לפחות הוא נגמר :) לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : אירלנד

אני :)

שיר השבוע (יהודית) : משנה לשנה שיר השבוע (לא-יהודית) : Alanis Morissette - Princes Familiar בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע : ביקור במיון במוצ"ש (היה רופא אחד שגרם לי למות מרוב צחוק) משהו מבאס מהשבוע : דלקת אוזניים... לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : ניו זילנד!

זה סיפור ארוך... חחח

בעיקרון שניהם.. זה סיפור די מצחיק, ארוך, ולא לפורום... אבל אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר לשמוע את החוויה המלאה. ואכן... אני כלבה.

0mroosh

New member
פושפוש.

שיר השבוע (יהודית) : בך לא נוגע. שיר השבוע (לא-יהודית) : הקברט של מירנדה-אורלי זילברשץ בנאי לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : לרהט. יום נעים.

zoharrr1

New member
סקר סופ"ש

שיר השבוע יהודית: משנה לשנה שיר השבוע לא יהודית : עינים זרות של רונה קינן משהו מצחיק: כל החיים האלה מצחיקים. לאן לטוס: לאיסלנד, ג'מאייקה, ניו זילנד, לסוף העולם, לשום מקום מסויים.

נגמר לי מהר מדי../images/Emo7.gif

לפחות יש יהודיתברביעי.. שיר השבוע (יהודית) : סליחות שיר השבוע (לא-יהודית) : מועדון ריקודים בדיחה / משהו מצחיק מהשבוע : משהו מבאס מהשבוע : לאן הייתם טסים לחופשה אם הייתם יכולים : לאירלנד

למעלה