שבת שלום!

G.O.D

New member
שבת שלום!

תוצאות הסקר: 60 אחוז לדור הבא שלוקחת בגדול כצפוי 17 אחוז לחחל עמוק 9 14 אחוז לסדרה המקורית 4 אחוז לוויאג´ר 2 אחוז לאנטרפרייז ו0 אחוזי לסדרה המצויירת. יש סקר חדש, מיהו הקפטן של כל הזמנים, תצביעו ותשפיעו! שבוע דאטה עומד להסתיים, והעליתם 3 תומונות בלבד, מה יהיה? יאללה קדימה תמונות של דאטה. יש הצעות לדמות השבוע הבאה? נא לשרשר. שבת שלום, G.O.D

dorrn

New member
לי יש הצעה..

אודו. מעבר לדמות המעניינת בפני עצמה,יהיה נחמד לדון קצת בבגידה הגדולה שלו,שבסדרה עברה משום מה כמעט ללא כל התייחסות. בזמן הכיבוש הקרדאסי של התחנה הוא פשוט עבר לצד הדומיניון!! וגם כשהוא סוף סוף חזר לעצמו,זה לא היה בגלל דאגה לגורלם של חבריו לתחנה,או של הפדרציה בכלל,אלא בגלל אהבתו לקירה. ההתייחסות היחידה לזה אחרי שכל העניין נגמר,הייתה איזה פרק או שניים שבהם קירה קצת כעסה עליו. ואחרי זה היא דיברה איתו... וזהו. מצפים מאיתנו לחזור ולהתייחס אליו כרגיל. לעולם לא! לא אשכח ולא אסלח!!! ואתם?

^hunter^

New member
אני לא מבין למה אתם

מתחילים עם דמויות מכל מיני סדרות מאוחרות... בואו נרשום על הדמויות של הסדרה המקורית ונלך משם הלאה...

אילן די

New member
סקר מעוות

רוב האנשים בכלל לא ראו את וויאג´ר ואילו הפרקים של אנטרפרייז שכן נראו בארץ הם לא מהמוצלחים.

^hunter^

New member
אולי זה סקר מעוות

אבל זה הסקר הכי ראוי להתחיל איתו את הפורום.. וחוץ מזה אתה יכול להציע סקרים משלך גם כן...

הפרקים הראשונים

חכו חכו לפרקים של אמצע העונה לא פחות טובים מהמיטב של הדור הבא ואני לא מגזים

אני מציעה את

ז´אן לוק הג´וק

למעלה