שבת שלום שבת שלום לכולם, בסוף שבוע הזה אסע לי לטייל בכרמל. שבת שלום לכולם
ל ללי שוברת שתיקה New member 11/1/07 #1 שבת שלום שבת שלום לכולם, בסוף שבוע הזה אסע לי לטייל בכרמל. שבת שלום לכולם
ל ללי שוברת שתיקה New member 15/1/07 #4 היה מצויין וקורע !!! אני ממש לא בכושר והלכנו מצומת אורן ( כלא 6 ) עדעין צור ( דרומית לזכרון) במשך יומיים. את הקטע האחרון חיפפתי (משפייה לנקודת סיום) היה לי קשה, אבל היה טיול נפלא, מזג ואוויר נוח מבחינתי 0 אני סובלת מחום) והכי כיף זה החברותה, לינה שבטח וכו... היה כיף ! פירוט המסלול בקומונת - הישרדות וספורט אתגרי.
היה מצויין וקורע !!! אני ממש לא בכושר והלכנו מצומת אורן ( כלא 6 ) עדעין צור ( דרומית לזכרון) במשך יומיים. את הקטע האחרון חיפפתי (משפייה לנקודת סיום) היה לי קשה, אבל היה טיול נפלא, מזג ואוויר נוח מבחינתי 0 אני סובלת מחום) והכי כיף זה החברותה, לינה שבטח וכו... היה כיף ! פירוט המסלול בקומונת - הישרדות וספורט אתגרי.
T tali KS New member 15/1/07 #3 מתכת אלומיניום מחלידה ? בהנחה שיש לי מתלה אלומיניום שאני מעוניינת לשים בגינה והוא יספוג הרבה גשם. אני יודעת שלא כל כך קשור לפורום אבל אולי בכל זאת ???..
מתכת אלומיניום מחלידה ? בהנחה שיש לי מתלה אלומיניום שאני מעוניינת לשים בגינה והוא יספוג הרבה גשם. אני יודעת שלא כל כך קשור לפורום אבל אולי בכל זאת ???..