שבת שלום!

שבת שלום!

סתם משהו שמעניין אותי. תגידו חוץ מאת דיויד מה אתם עוד אוהבים לשמוע? אני בעד לעשור שרשור של מה שכל אחד אוהב לשמוע חוץ מאשר את דויד ברוזה! מי שבעד גם אז שישרשר

handlessman

New member
טוב אני אתחיל...

במוזיקה ישראלית וספרדית אני שומע בעיקר את דויד, אבל פה ושם גם זמרים ויוצרים אחרים, אבל בכל מקרה בעיקר דויד... במוזיקה לועזית - אני שומע כל מיני הרכבי ג'אז שונים מכל טווח השנים, אבל בעיקר להקות רוק (כמו blackfield) ומטאל (System of a down, Children Of Bodom, Sonata Arctica, Slipknot...)

romens

New member
אוקי אז אני אמשיך=]

חוץ מברוזה אני שומע את הדורבנים הלהקה הכי הכי הכי טוסטיט שיש! שלמה ארצי, גייפי, פאקו, מוניקה סקס, ספורטיף& שחרפוף=] חח,יזהר שדות ועוד רבים וטובים!

glitter8

New member
הדיסקיה שלי-

בעיקר מוזיקה ישראלית, ג''אז ומוזיקת עולם, לפי הפירוט הבא: אוספים של כלי הקשה (סנטנה, זאקיר חוסיין,מיומנה) עופר ואיריס פורטוגלי, עם ובלי מקהלת הגוספל,yellow jackets בי-בופ וכמובן- ספיירו ג'יירה האגדיים והמופלאים שאני עוד עובדת על האוסף שלהם, פוליקר,אריק אינשטיין,שלום חנוך, דוד דאור,עידן רייכל טרייסי צ'פמן תיסלם, דייר סטרייטס יוריתמיקס, עופרה חזה, טיפקס,דני רובס, האוסף של אהוד מנור, מתי כספי, ולתותחים הרציניים-(לפחות 4 דיסקים שיש לי לכל אמן)
יזהר אשדות
רמי קליינשטיין
מאיר בנאי מ..וזהו.

ר ו ן 23

New member
שלי...

לועזית: U2 בראיין אדאמס פינק פלוייד בון ג'ובי איירוסמית קולדפליי (מהתקופה של ההתחלה 2 הדיסקים הראשונים) קווין לני קרביץ רד הוט צ'ילי פפרז בוב מארלי אואזיס THE KILLERS פרל ג'אם THE CORRSיש גם אפילו YANNI אם אתם מכירים...- מוזיקה קלאסית עם עיבודים מודרניים... , ג'יפסי קינגס ביטלס JEWEL ושוב U2 שפת הקודש: משינה כולל החומרי סולו של יובל בנאי ולא כולל האלבום האחרון שלהם והשיר החדש והמזעזע שלהם שיצא לרדיו ממש בושה... יזהר אשדות תיסלם מוניקה סקס שלום חנוך פוליקר מוש בן ארי האלבום האחרון של אביב גפן מצויין

handlessman

New member
וואי באמת הזכירו לי פה כמה...

אביב גפן (משום מה שכחתי שיש לי כמעט את כל הדיסקים שלו, או שאולי פשוט כבר התכוונתי אליו כשאמרתי את blackfield - שאלה מי שלא יודע הרכב של אביב גפן וסטיבן ווילסון הסולן והגיטריסט של porcupine tree, שאם כבר דיברנו אז גם אותם אני שומע...), מוניקה סקס ומשינה ככה מהצד, בלועזית הזכירו לי את אואזיס, בון ג'ובי, ככה קצת רד-הוט... ולא נראה לי ששכחתי עוד משהו... אה שוב, SOAD RULEZZZ!!! (חבל שהתפרקו, שיחזרו אמןןןןן)

האהובים שלי.... חוץ מדיוויד..

בעיקר מוסיקה ישראלית... ופה ושם אלבומים מבריקים של מוסיקה לועזית מבריקה... מאיר בנאי. בועז שרעבי. שלום חנוך. יזהר אשדות. ריטה. רמי קלינשטיין ובעיקר בעיקר שלמה ארצי, פוליקר ויזהר אשדות... אוהב לשמוע את Phil Collins ואת STING .. 80s למינהם... חוץ זה...איך כולם מרגישים?... נעלמתי לאחרונה. אני שקוע בלימודים והשפעת תקפה גם אותי.. ולא היה כל כך כוח לכתוב כאן. אך אל דאגה.. לא שכחתי אף אחד, ואני קורא לעיתים קרובות.. נשתמע...

ליר 17

New member
מוסיקה ישראלית!

חוץ מדיויד, כמובן יהודית רביץ! מוניקה סקס, יהלי סובול, יזהר אשדות, חמי רודנר, שלום חנוך, שלמה ארצי, אביתר בנאי, אהוד בנאי, מאיר בנאי (כן...כל הבנאים), מאיר אריאל... ומי לא? כל המוסיקה השיראלית הטובה והישנה!

עכשיו תורי!!!

דבר ראשון הלהקה הראשונה ששמעתי היא קווין שהיא אחת הטובות! אני שומע גם פינק פלויד ועוד להקות אריק קלפטון סקורפיונס ועוד המון להקות שלא עולה לי השם שלהם. אבל הכי הכי זה מוסיקה יראלית אני שומע שלום חנוך כוורת אהוד בנאי אביתר באני ברי סחרוף מוניקה סקס שייגעץ היהודים אביב גפן יהודה פוליקר ועוד סגנון בעיקרון זה רוק ישראלי... וכמובן מוזיקה ספרדית שזה בעיקר ג'יפסי קינג ומנזאניטה אבל יש לי גם דיסקים של סראט שאמא שלי מתה עליו ניראה לי שזהו שבוע טוב לכולם

YulaShpil

New member
YY, אני לא אצא מזה...

אבל בעיקר אני שומעת מוסיקה עברית ישנה וחדשה (ותמצאו אותי גם בפינה ההיא בפרדס
) אבל בעיקר ישנה זה מה שתופס לי את האוזן: גידי גוב, דני סנדרסון - כל פועליהם יחד ולחוד, מתי כספי, יהודית רביץ, שלום חנוך, אריק אינשטיין, משינה והרשימה עוד באמת ארוכה מאוד. את אביב גפן שהזכרתם פה, והוזכר כבר בהרבה שירשורים דומים, אני אוהבת בתור יוצר בלבד, ולא בתור זמר-מבצע. לדעתי אין לו קול טוב כזמר, אבל המוסיקה שהוא כותב טובה מאוד. מהיוצרים החדשים הכי תפסו אותי הדורבנים, ולאחרונה קובי ולוי מסתובבים אצלי בבית הרבה...
(ואם תשאלו אותי לוי קצת בשל וטוב יותר מקובי). אה כן, וגם לא מתלהבת בכלל מכל היסטריית כוכב נולד לדורותיה, למרות שכמה קולות שם בהחלט בעלי פוטנציאל, שרק לאחרונה למדו לנצל אותו טוב (ר' ערך שירי מיימון, הראל סקעת, שי גבסו)

ר ו ן 23

New member
דעתי על כוכב נולד...

ביזיון!!! בושה וחרפה לתעשיית המוזיקה בארץ!!!! זה רק מוכיח כמה הרמה שלנו מבחינת מוזיקה (אני מדבר על המאזינים) ממש ירודה... התעשייה המפלצתית הזו של כוכב נולד פשוט מרסקת ורומסת כל חלקה יפה שיש במוזיקה בארץ... ילדים היום מעדיפים לשמוע איזו אחד עם בייביפייס ששר קאוור לשיר של מישהו שאין להם בכלל שמץ מי זה וגם לא מעניין אותם זה הריי שיר של הבייביפייס ההורס והמהמם והמדהים הזה... בעעעע וגלגל"צ הנבל$% האלו גם טוחנים תשירים האלו... בזמן שאנשים רציניים שכותבים לבד ומלחינים לבד את היצירות שלהם לא מקבלים את הבמה הראוייה להם... כי היום הולכים עם הזרם שיצרה המפלצת הזו כוכב נולד אין היום לדעתי שום תקווה לאומן חדש שרוצה לפרוץ לשוק הוא לא יקבל את הבמה כי הפישרים של כוכב נולד תפסו לו אותה... בזמן שהוא קורע תתחת הם שרים שירים של אחרים והופכים ל"סלבס" ואחרי זה הם מוציאים חרא של חומר תסלחו לי על הביטוי אבל זה לא משנה שהחומר שלהם פחות טוב משל ההוא שכתב לבד הם פשוט כבר סלבס אז יעדיפו אותם על פניו של זה שקורע תתחת שלו ונותן את הנשמה שלו לשירים שלו.... אני מתעב את התוכנית הזו ואת מה שהיא עשתה למוזיקה בארץ... תראו מה יוצא לנו מזה תראו איזה שירים יש ברדיו כמה זמן לא שמעתי חומר רציני שהזיז לי משהו... דיי כבר לפלייליסט המעאפן הזה של ה"ברביות" ששרות תעשה לי ילדים ואני אוהבת אותך גם אם לא בא לך ועוד כל מיני יציאות מפגרות שאפילו שלמה ארצי כבר ניחן בהם בשיר האחרון שלו ומשינה אני בכלל לא רוצה לדבר עלייהם הם פה בשביל הכסף צריך לעשות משהו בנידון!!!! מי איתי? פיווווווו כמה עצבים פרקתי P= נ.ב כל מה שאמרתי לא תופס לגבי הראל מוייאל... למרות שאני לא ממש מתלהב מהשירים שלו הוא כותב לבד ועושה שירים כמו שצריך לפחות....

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

אם התחרות היתה של יוצרים עם חומר מקורי אז סבבה, אבל כמו שזה עכשיו זה סתם מכונת רייטינג שעובדת טוב, מסתבר..

למעלה