שבת שלו לכולם... רציתי לספר כי...

אייל ד 30

New member
שבת שלו לכולם... רציתי לספר כי...

הייתי אתמול בבילוי עם חברים ומכרים רבים... ו.. וואללה החרדות לא הופיעו כמעט בכלל(טפו טפו טפו
).. תפסתי את המומנטום ולאחר סיום הבילוי הלכתי לבקר עוד כמה חברים בדרך חזרה הבייתה... אני רוצה לאמר לכם שתחושה כזו לא הרגשתי המון זמן.... אין לזה כלל השפעה לכדורים כי עד כה לקחת רק רבע כדור וזה היה שלשום. ביום שאחרי כלומר היום.... אני מנסה לנתח מה גרם לי להרגיש טוב.. אולי היציאה מהבועה האפורה שאני נמצא בא ומרחם על עצמי,כלומר יצאתי החוצה התעמתתי עם עצמי ועם חרדותיי? ואולי זה בגלל שהתחלתי לפרוק את מחשבותיי כאן? הרבה תהיות מעט מאוד תשובות אבל הכי חשוב שמרגישים אחלה... אני יודע שמצפה לי דרך מאוד לא קלה אבל אני בטוח שאני בדרך הנכונה! שבת שלום ואחלה סופ"ש לכולם!

בוזיקית

New member
יקירי, כל הכבוד! ועצה קטנה מבעלת

נסיון: תפסיק לנתח כל דבר!!! תשמח שכך היה וזהו! לא כל דבר צריך לנתח ולהעמיק ולשאול ולהבין. פשוט תשמח שכך היה וזהו! די עם הפלסף! אני אומרת לך את זה בחיבה, כי גם אני הייתי כזאת, אבל למדתי לחדול מניתוח מעמיק של הדברים שעושים לי טוב, ולהשתדל לעשות אותם... גם אם איני מבינה אותם עד תום...

אייל ד 30

New member
הממממממממממ....

את יודעת מה.... את צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחיחיחיחיחיחי.... אגב האייקונים פה ממש יפים ויש מבחר עצום... אני יודע לעשות רק
איפה יש הסבר לאייקונים? אם בכלל?

בוזיקית

New member
שמחה שקיבלת את עצתי ומודה לך על כך

לגבי האיקונים - איך אתה עושה את אלו שעשית? בדיוק מאותו מקום אתה לוקח את כל השאר.. מתחת למלבן שבו אתה כותב את ההודעה יש פונקציה שנקראת "סמיילים וסימנים לתוכן" או בשמם המקצועי "אמוטיקונים". אתה לוחץ על זה ונפתח לך חלון שבו יש מבחר אייקונים לשימושך! הרבה פעמים יש עם זה בעיה וזה לא עולה, אבל תמיד אפשר לנסות שוב... הנה עכשיו לדוגמא יש תקלה עם זה... בעעעע....

למעלה