שבת של כייף בהדרים

שבת של כייף בהדרים

שבת של כייף בהדרים, ישבנו חברים במבנה החדש בהדרים על כוס קפה וארוחת בוקר ישראלית טעימה אחרי טיסה בסביבה. היו צחוקים, וסיפורים. מזמן לא נהנתי כל כך. אני ממליץ לכולם להגיע. המזנון פתוח בשישי ושבת, החברה מגיעים עם משפחותיהם וממש נעים לכולם. טייסי הבאקאי והטרייק כולם ביחד.

אני לא מאמין שזו היתה הכוונה...

של רוני למרות שהטיימיג קצת לא מוצלח. גם מנחת הדרים עבר תקופה לא קלה (מסיבות אחרות אמנם) וגם הוא, הדעת נותנת, כל עוד לא ישתנו דברים, חי על זמן שאול. זה לא זמן למחלוקות. זה הזמן לאחד כוחות מול צרה מתושפת לכל התעופה הספורטיבית היום זה פגע ב'רונית' מחר זה יפגע בכל אחד אחר.

shai g

New member
צודק יוסי,

מהיכרות עם החברה' מהדרים, אין להם כל כוונה זדונית כזו. להיפך, בימים כתיקונם מתקיים שיתוף פעולה הגון בין מפעילי המנחתים למרות התחרות. כולם מבינים שככל שיהיו יותר כלים באויר ככה תהיה פרנסה טובה יותר לכולם.

rinat7

New member
תמיכה במנחת רונית

אנו, במנחת הדרים, תומכים ומחזקים את ידם של יוסי וזאביק על ה"צרה" שנפלה עליהם. אנו בטוחים שכל הענין זמני והדברים יסתדרו במהרה. בינתיים, הצענו להם להשתמש במנחת שלנו ללימוד ושימוש עד שהדברים הסתדרו. מיקי באקאי ישראל בע"מ

GIL B

New member
המעט שאוכל לעזור ולתרום:

לכל הצוות והטייסים : הנני מעמיד לרשותכם את ההאנגר שלי בעבודה(מקום ל 10 כלים כולל עגלות) לסופשבוע שתבחרו (להזכירכם,בועת זבולון) המקום סגור ומאובטח 24 שעות.(15 דקות נסיעה מהמנחת) כך שמי שמעונין להגיע לצפון ויש לו בעיה באיחסון הכלי,מוזמן. חיזקו ואימצו יוסי וזאביק שלכם בידידות גיל

ואם לא נותר מקום אז אפשר אצלי בכפר

ביאליק , אתה מכיר את המקום , חניה בשפע גם סגור וגם פתוח , המשק לרשותכם , וקרוב למנחת של גיל או נמחת אפק . נמרוד : 054-4838607

dpeye

New member
התלקקות

חשבתי לא להגיב אבל עכשיו אחרי המילים המתחדסות כלפי רוני, חייב אני להגיב, יש כאלה שמתלקקים "לחזקים" כביכול, הרי כל ההתחדשות של המבנה בהדרים היה מתוכנן מלכתחילה והיו כמה מתכננים על חשבון "החלשים" אבל לא היה נכון בעיתוי של ימים אלו להכריז ולהתלהם, מה גם שיתכן ונציגים הפועלים נגד כולנו יקראו את דבריו של רוני שמכריז לפני עם ועדה שהוא בנה מבנה במקום שצריך לעבד את האדמה אז יתכן ומחר יודיעו לו גם כן באמצעות צו לא להפעיל את המקום הרי כולנו באותה סירה והחשוב ביותר אנחנו רוצים לטוס ולא להנזק מחכמולוגים.

אני מדיר גלגלי מטוסי ממינחת הדרים

מאז אירוע שהתקיים שם לפני כשנתיים שבו פורסם חלון זמן של חצי שעה לנחיתת אז"מים, הגעתי באמצע חלון הזמן ומן הקרקע נאמר לי שכרגע מתקיית תחרות ועלי להמתין באויר עד שיתפנה זמן כדי שאוכל לנחות. נראה לי שמקום שמפרסם חלון זמן לטובת פעילות מסויימת חייב לכבד את הפירסום ולא להשתמש בחלון הזמן הזה לפעילות אחרת. בחוות רונית אף פעם לא נתקלתי במצב שנאמר לי להמתין באויר יותר ממה שנחוץ לכלי שנמצא על המסלול להמריא או כלי שנוחת להשלים את הנחיתה.

למעלה