ובכן
בהשראת המתכון של המרק שתמר הביאה הכנתי דומה בשינויים לפי מצאי הירק בבית, יצא הודי. אני פחות התחברתי האחרים אהבו מאד.
בהשראת הטופו מאמש הנחתי פרוסות טופו קדיתא בשרניות מעל פרוסות דקות של דלעת ובצל ושפכתי תערובת תיבול כמו אתמול, עוד מעט הכל לתנור.
אורז בר ואדום עם תועפות בצל ירוק, סלרי ,עלי סלק ועגבניות, מיצלימון בקיצור המתכון המנצח כמו ריזוטו אבל בעצם בכלל לא.
קישואים עגולים קטנים במיוחד ממולאים תערובת של שקדים מלוחים, שקדים רגילים, בצל ,צימוקים וטופו הכל במעבד מזון. יושבים על מצע קוביות תפוחים דלעת מה שהוצאתי מהקישואים ובצל עם הרבה עלי תיבול טריים- קורנית מכמה סוגים ואזוב, שום.
סלט מסלק צהוב, גזר, כרוב, אפונה ירוקה וזרעי דלעת
סלט עגבניות מלפפונים
טחינה
ונראה מה עוד, לא מזמן הודיעו שיהיו אורחים...