שב"ש וחג שמח

שב"ש וחג שמח ../images/Emo48.gif../images/Emo143.gif

עברתי פה כמה פעמים לחניית ביניים. החלטתי להתמקם פה ליותר זמן מחניות ביניים, אז ברשותכם, תרחיבו את המעגל ותעשו לי קצת מקום. תודה ! להתחיל מחדש? יש הרבה שלבים בחיים עם לא מעט נושאים שרוצים להתחיל בהם מחדש. לפעמים זה צורך פנימי, לפעמים זה כורח הנסיבות ומציאות מרה, ולפעמים גם מסיבות אחרות. אני את החחלטה שלי כבר קיבלתי. אחרי מספר שנות נישואים, שבמבט לאחור, לא רק שזוגיות לא הייתה, גם חברות לא הייתה. שני זרים שגרים כשותפים בבית אחד. חולקים את מה שקוראים פרי האהבה. אהבה שהפכה לחיים בלתי נסבלים, וכל אחד מאיתנו חי עם זה בשקט שלו. אך מצידי - לא עוד. ההחלטה בידי. קיים ההיסוס באיך להעביר את המסר, לפגוע שפחות, לא רוצה מלחמות, רוצה לסיים את זה מהר ויפה. עד לא מזמן הידיעה שהחוקי שלי יפגע, מנעה ממני לשבת ולדבר. אך כל יום שעובר והצעד לא נעשה הוא עוול לנפשות המעורבות. ובכל זאת......... איך עושים את בלי לפגוע? תודה על שהקדשתם מזמנכם.

יאיר 33

New member
ברוכה הבאה

שאלת וענית לעצמך ... שאלת איך עושים את זה בלי לפגוע, וענית לעצמך עוד קודם "כל יום שעובר והצעד לא נעשה הוא עוול לנפשות המעורבות" את פוגעת בו כך או כך, אז יאללה לשבת ולדבר. ואם ההחלטה שלך לא שלמה ב100 אחוז, לקום ללכת ביחד לטיפול זוגי. זו לא סיסמא. זאת אופציה להציל. לפעמים זה אפילו מצליח ... בהצלחה
וט"ו בשבט שמח

noa128

New member
שלום לך ושבוע חדש וטוב ../images/Emo13.gif

קודמקול ברוכה הבאה לפורום
מצטרפת לדברי יאיר - ההתחבטות שלך עם עצמך היא אמנם לגיטימית - באמת לא מדובר בהחלטה של מה בכך, אבל אם לך מרגישה ההתלבטות כעוד מרכיב של סבל - לך ולסובבייך - אולי זה הסימן שהגיע הזמן להכריע, והפגיעה (לכאן או לכאן) תהיה לטעמי חמורה פחות אם ייאמרו הדברים ממקום ששלם עם ההחלטה, שרואה בדרך הזו את התקווה לעתיד טוב יותר לך ולסובבים אותך. ולגבי ה"חוקי שלך" - אם הוא חי עם אשה שאינה רוצה עוד בחיים שכאלה לצידו - אין מקום 'לחסוך ממנו פגיעה', כי גם הוא - ולא רק את - זכאי ליותר מזה - לשניכם מגיע הסיכוי לשינוי, לפרק חדש אולי לצד בן/בת זוג שאיתם יוכל כל אחד מכם לחוות אהבה. מאחלת לך בהצלחה מכל ה
ואת מוזמנת להישאר כאן איתנו, ולהמשיך לשתף ולהתייעץ.

יאיר ונועה תודה לכם ../images/Emo51.gif

יאיר, אני שלמה עם יותר ממאה אחוז בקבלת ההחלטה. יעוץ זוגי אינו סיסמא וזה נכון, אנחנו פשוט אחרי שנות טיפולים זוגיים אצל מספר אנשי מקצוע שלא הועילו בדבר מסתבר, שהרי אנחנו נמצאים היום בנקודה תחתית לנקודת ההתחלה. שניכם צודקים, כך או אחרת ישנה פגיעה ויש לשבת לדבר ולסגור דברים. נועה'לה, תודה על הזמנתך, כמובן שאשאר פה. שיהיה שבוע טוב

פּרפרית

New member
מצטרפת למה שכתבו לך

זה צעד לא קל במיוחד אם מעורבים ילדים. פףףף....לא מקנאה בך. זהו השלב הקשה ביותר בתחילת הדרך המפותלת, אחורי זה (אחרי שמדברים משתפים ומחליטים ביחד) הרבה הרבה יותר "קל", הפיל שיושב לך בגרון ומאיים לחנוק אותך לא יעלם לגמרי אבל הוא יקטין מימדים מאוד ויאפשר לך נשימה חופשית. בהצלחה

kisslali

New member
לאלילה שלום

קודם כל ברכות למצטרפת. דבר שני, ממה שראיתי כאן במשך השנים (שיט, זה כבר שנים שאני פה? טוב נו, כולה שנתיים גג!). הפתיח (לקום ולהגיד במילים את מה שרץ לך בראש חודשים)קשה, אח"כ יש מן תחושת שחרור והקלה. בהמשך שוב נהיה קשה ומסובך ואז לאט לאט דברים מתבהרים עד שמגיעים למעין מישור, לפעמים יותר ולפעמים פחות נעים. ואחרון אחרון חביב:הרבה יותר קל להתמודד כשאת הקיטור, התסכולים, האכזבות, הפחדים ולפעמים גם השמחות, חולקים כאן - ולכן רציתי להגיד לך בצורה הכי נחמדה שאפשר: תנצלי אותנו כמה שאת רק יכולה, זה עוזר. ללי

גריפון

New member
בהחלט יש עם מי (ועל מה) לדבר.

בשביל זה אנחנו פה. כל סיפורי האוכל והתמונות והצחוקים למיניהם הם החלק החברתי, אבל תמיכה בהתחלות חדשות היא לב ליבו של הענין. אז שבי לך בנחת, הורידי נעלים אם את רוצה, שתפי והשתתפי. ברוכה הבאה. (וכנ"ל לגבי כל שאר המציצים, שקוראים בהיסוס מהצד וחוכחים בדעתם אם לכתוב, או לא לכתוב... בואו!)

noa128

New member
ס ט י נ ק ר ! ! ברוכה השבה

למחוזותינו
ספרי מה נשמע, ספרי איך היה ולמה לא שלחת גלויה...

תודה! ברוכה הנמצאת!

הכל בסדר, רק שאני ככה כזותי, באה והולכת... בלי גלויות...

תודה לכולכם/ן ../images/Emo140.gif

ללי חיממת את ליבי. גריפון, ברור שמעבר לצד החברתי יש פה תמיכה. ראיתי ונוכחתי בזה. ולראיה, בשחרור של כמה מילים לפורום, והתייחסות נעימה מצד כולכם, מרגישה שחרור, שודאי מוביל אותי לעשות את הצעד. לעמוד מול האדם איתו חלקתי את השנים האחרונות, לטוב ולרע, ולאמר את שבליבי. מודה לכם על התמיכה, ודאי עוד אזדקק לכם בהמשך. לא הולכת, נשארת פה.

למעלה