שב"ש לאוהבי הגסטרונומיה,,,

ישRאל

New member
שב"ש לאוהבי הגסטרונומיה,,,

חדש בפורום הזה ,,אבל ותיק בפורומים אחרים,,,, כאחד שהיה פעם שף ועדיין מתעסק מידי פעם בבישולים ובעיקר ב"קישוטי מזון" מה דעתכם להביא לכאן בנוסף למידע הנהדר שלכם (שעוד אשתמש בו) מעט תמונות להמחשה,,
 

liti

New member
בעיתון "דרך האוכל" החדש

פורסמה כתבה מעניינת בנושא קישוטי מזון. אני מצרפת תמונה מהכתבה של דיאו פלנגראי- אומן בחיתוך ירקות ופירות שעובד במסעדה התאילנדית "קוקונט" בהרצליה. הוא יושב ליד חלון הראווה של המסעדה, מגלף וחותך,לא פעם כשעברתי שם עמדתי להתבונן בעבודתו. הוא עושה דברים מקסימים ומעניין מאוד להתבונן בו. תודה לישראל (וברוך הבא!) על הרעיון לצרף תמונות, כל המצרף- הרי זה משובח
 
למעלה