שב"ש לכולנו

שב"ש לכולנו ../images/Emo57.gif

יאללההההה להתעורר
בוקר טוב לכולם....מה שלומכם היום ????????? מה התוכניות שלכם להיום ??????????? מה דעתכם על השביתה בתיכון ????????????? מוצדקת
לא מוצדקת
ולמה?????????? מאחלת לכולנו יום מקסים......רק בשורות טובות....אושר ובריאות
מקסי

IAM20072007

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

התעררנו מזממממממן עם הילדים אי אפשר לישון יותר מדי . התוכניות שלנו להיום לנסוע לפארק יקום, נראה מה יש שם ואח"כ להמשיך לנחל אלכסנדר. לדעתי השביתה מוצדקת, המורים מרווחים גרוע . ככה נראת מערכת החנוך . בכל זאת יש לם תארים וכו'.

new sol

New member
גיט שבס../images/Emo140.gif

חזרנו בחצות, כל הבית מלא צעירים וצעירות חברים של הילדים, ישבו עד חמש בבוקר, אבל חברה ממש טובים ולא השתוללו. הוצאתי בשרים על האש (בא לי) נזמין את השכנים ונמנגל

new sol

New member
מממ להיות שכנה שלי???

זה לא פשוט... את צריכה לעבור את מבחן הסק"ס: בישולים,נקיונות, מסאג'ם ו.......

יפעת*

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

המשך סופ"ש נעים השביתה מוצדקת, אבל הדרך.....

nony4

New member
תגידי זרקו אותך מהמיטה?????

אז ככה.. אני ערה משעה 6.00 שלומי?? בעיקר עייפה.. חגגנו אתמול יום הולדת לתומר עם המשפחה והחברים היה קשה ומעייף אבל שווה הוא קיבל מתנות מדהימות והיה שמח וזה מה שחשוב!!!!! התוכניות להיום?? נועה מוזמנת ליום הולדת בשעה 11.00 ולאחינית שלי יום הולדת בשעה 16.00 אז עד אז אני מתכוונת לא לעשות כלום!!!!!!!!!! השביתה בתיכון לדעתי לא מוצדקת מי שנפגע זה הילדים בעיקר!!!!!!!!!! המשך יום מקסים

ה../images/Emo66.gif שלי...דואג שאתעורר כל יום ויום

שבת או לא שבת....בין 5 וחצי - לשש בבוקר....אין מה לעשות
שוב לתומר...נשמע שהיתה לו אחלה חגיגה....כייף כייף.....אלו הגילאים הכי כייפים לימי הולדת אח"כ זה כבר פחות חשוב...למרות שאני מאלו שמתלהבת ומתה על יום ההולדת שלי

nony4

New member
הוא השעון הדובר אה????

תודה שוב על הברכות והאיחולים גם אני מתה על ימי הולדת

fatfat

New member
בוהריים טובים לכולם

מהחורזת שמשום מה לא מצליחה לשנות ניק במחשב בבית הוריה. שיהיה אחלה יום לכולכם. אני לצערי צריכה להתיישב על דו"ח דחוף וממש לא בא לי
מקווה שעוד מעט יגיע האחיין הקטן שלי ויבדר אותי קצת. אתמול הוא חגג יום הולדת ארבע בגן. אצלו בגן חוגגים לילדי אותו חודש או חודשיים, כך שהקדימו לו מעט את החגיגה. לצערינו זה היה ללא הורים שלא לדבר על שאר המשפחה (נו הגננות הצפונבוניות שלא רוצות לעבוד קשה). אבל לכבוד האירוע הוא קיבל הביתה שאלון שהוא צריך למלא על עצמו. אחת השאלות היתה: מה אתה אוהב לעשות עם המשפחה. ומה לדעתכם המתוק ענה? "לעשות שטויות עם הדודה שלי ...הנחמדה"

IAM20072007

New member
איזה חמוווד מוד../images/Emo6.gif

גם הבת שלי היתה בגן ששם לא חגגו יום הולדת עם הורים. ממש מעצבן

ח מ ו ד ../images/Emo99.gif

תשובה לעניין
בתכל'ס....לא מבינה את הקטע של הגננות לא לחגוג עם ההורים....הרי זה חלק מהילד וחבל.....למזלי אצלנו חוגגים עם ההורים ואפילו עם הסבא והסבתא
.

Purple Mushroom

New member
שבת שלום,צהריים טובים ../images/Emo42.gif

הנה , הנה , קמתי , אחרי בערך 9 שעות שינה . קמתי ב 12:30 , עכשיו הגעתי לכאן. יש לי תוכניות , היום , למגר את כל ההתכבתויות שלי (אני כותב בהמון מקומות). ולהצליח להתכנס בתוך הבלוג שלי , ולרשום רשומה חדשה של סוף השבוע , על מה שהיה לי ביום שלישי , אבל בעיקר על מה שרשמתי אתמול , לפני , ותוך כדי בילוי שוטטות ברחובות תל אביב בלילה . בין עשר לשלוש בלילה (זה היה בסביבות חצות לאחת אתמול כשישבתי בבית קפה ורשמתי ). אז זה שרשור שבת שלום
שבתוכו מסתתר דיונון קטן ? בקשר לשביתה בתיכון , זה מוצדק ולא מוצדק . מוצדק שאולי צריך יותר העלה במשכורת , אבל לא מוצדק לשבות כל כך הרבה . הרי השביתה היא על כסף
, ושמעתי אמירה מקוממת ברדיו על זה : " יש לנו גב כלכלי לשבות להרבה זמן , ל3 חודשים ויותר " - אם יש לכם גב כלכלי לשבות , ואתם מתלוננים על זה שאין כסף , זה קצת סותר אחד את השני . לא ???

Purple Mushroom

New member
זה בגלל שאתמול הגעתי הביתה ב3 בלילה.ועכשיו אנ

אני עדיין כאן...
. אוי .! (סליחה על ההקפצה) . כבר אחרי אחת . ומחר ב-7 בבוקר צריך לקום . לילה טוב , אני באמת צריך ללכת לישון .
.

למעלה