שב"ש

שב"ש

אני כבר איזה חודשיים ישנה 16 שעות בסופ"ש
ישנה ביום שישי בצהריים ומתעוררת ביום שבת בבוקס
כל כך עייפה...

אז השבוע היה לי מבחן (בקושי למדתי, הלך לי חרא, בניתי על זה שהבוחנים יתנו לנו להעתיק וול, הם לא. ואחרי זה אחת הבוחנות התנצלה שהייתה כל כך קשוחה ואני יצאתי עליה חחחחח שמה זה עוזר עכשיו והיא יכלה לתת לנו להעתיק ולמה היא מתנצלת בכלל כדי לנקות את יסורי המצפון אז לא! היא לא הייתה בסדר ויכלה להעלים עין וכו'..

אתמול הייתה מסיבת יום המשפחה עם ההורים בגן והיה מושלם, טעים.. ההורים נהנו מהפעילות, היה אוכל טעים, התלהבו מהמתנות השוות שהילדים הכינו.. וגם קיבלתי מתנה מקסימה!

שבוע הבא ביום חמישי- אני לא לומדת/עובדת והתיכנון הוא לחפש שמלה לחתונה (לא שלי, תודה ששאלתם
), לאפות פיצה עם חברה, לחפש עם חברה מתנה לבעלה.. ללמוד קצת למבחן הבא, להכין עבודה...
בקיצור להנות!

יש לי גם מסיבת רווקות ואפיית עוגיות (קיבלתי הוראות- לא עוגה ולא מלוח. עוגיות מתוקות.) אני נוטה להכין עוגיות ממולאות תמרים ואגוזים... נראה כבר!
בין לבין מתחילים את פורים בגן- איזה כיף!!!!

אגב, אני מחפשת רעינוות למה להתחפש- עד עשכיו ממש רציתי להתחפש להלו קיטי אבל אין לי מה ללבוש
אז נראה לי שאני אתחפש לדורה.. יותר קל לקנות בגדים מתאימים .. אני רק צריכה לתאם עם הסייעת שלי כי קבענו להתחפש לאותו דבר יחד!

יתאים לי דורה? למישהו יש את בוטס להשאיל לי ?

ואגב, כל מסיבה

ובכלל, כל יום נראה לי
אני בהלם מחדש שאני גננת ...
אני? גננת? אני ??
אני בהלם מזה שההורים מבקשים ממני להצטלם במסיבות עם הילד/ה שלהם
( אני שונאת להצטלם אבל אין ברירה
)....
אני כולי מתהלכת בגן סופר גאה בילדים החתיכים האלה שבאים מה זה יפים למסיבות
כולל ג'ל וקוצים בשיער
ו"בושם של אבא"
, שמלות של נסיכות וכו'..
הם כאלה חמודים

בדיוק לפני שנה עוד התלבטתי והתייסרתי איך אוכל לעזוב את המקום האחרון מהרגעלהרגע בערך..
יאללה איך החיים מלאים תהפוכות..
בנימה רגשנית משהו- מי יתן ובעוד שנה אהיה נשואה+ ילד/ה :))

כל כך מחכה לרגע בו יקראו לי "אמא" ויאחלו לי "יום המשפחה שמח"

TzutZ

New member
בשבילי זה תמיד יהיה יום האם!!

אין מה לעשות.. כשמגיע- מגיע!!!
אז מתי זה יוצא? יום ראשון?

ואמן.. על מה שאיחלת לעצמך

למעלה