שגיאה בדו"ח אנרגיה- חלונות 10

שגיאה בדו"ח אנרגיה- חלונות 10

אתמול חוויתי שתי תקלות נפרדות בהן המחשב שלי לא התעורר ממצב שינה.
הפקתי דו"ח אנרגיה ושוב תוארו בדו"ח שגיאות ביחס ל USB ( הדו"ח PDF מצורף ).
מדובר במקלדת אלחוטית RAPOO הכוללת גם משטח מגע ומחוברת בעזרת רסיבר USB זעיר, ובכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB. שני ההתקנים מחוברים ישירות למחשב ללא שום מפצל USB.
מה עליי לעשות כדי למנוע את הישנות התקלות האלו שתיארתי?
מה עליי לעשות כדי לפתור את הודעות השגיאה האלו שמפורטות בדו"ח האנרגיה?

blzvi

Active member
ההתקן הולך לישון

אצלי מיקרוסופט אבל הרעיון זהה
מנהל התקנים

תודה

לא כ"כ הבנתי מדוע זה התקן שהולך לישון מעלה הודעת שגיאה בדו"ח אנרגיה, אבל אני מעריך את ניסיונך להסביר זאת.
יתכן שמשהו במקלדת בכל זאת לא לגמרי תקין.
יתכן שכיביתי את המקלדת ושוב הדלקתי אותה והבעיה חלה מיד לאחר מכן ואז קיום התקלה מובן בהחלט.
אבל לאחר מכן נמנעתי מכיבוי המקלדת כדי למנוע את הישנות התקלה, ובכל זאת התקלה קרתה שוב. כלומר המקלדת לא העירה את המחשב משינה ונאלצתי שוב לנתק את המחשב מהחשמל ולבצע אתחול. זה קצת מטריד... מה גם שהמחשב התקין עדכונים שונים, מה שגזל זמן גדול יותר מהרגיל.

נצל"ש- האם אתה מרוצה ממקלדת המיקרוסופט שלך?
שמעתי ביקורות לא מחמיאות על משטח המגע של המקלדת מיקרוסופט.
אני שוקל לקנות מקלדת אלחוטית חדשה כי אני לא כ"כ מרוצה מהמקלדת RAPOO שיש לי.
המגוון של מקלדות עם מגע, די מצומצם.
מתנצל אם אני מטריח.

arseny92

Well-known member
מנהל
ראה

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/71/184411612/
&nbsp
מה לא היה מובן במשפט "דו"ח אנרגיה הוא דו"ח למטרה הפוכה ממה שאתה צריך, כלומר למצוא מה מפריע למחשב להכנס (!) למצב standby/שינה, ולא למציאת מה מפריע לצאת (!) ממצב זה"?
&nbsp
לכן הופעת "שגיאה" זו זה מצב תקין במקרה שלך כי מניעת מהמקלדת במאפייניה להיכנס למצב שינה כדי שהיא תוכל להעיר את המחשב. המקלדת לא הולכת לישון עם המחשב, כניסות USB ממשיכות לתת מתח.
&nbsp
מה ש-"לא בדיוק תקין" זה הופעת השגיאה של ASPM כבוי בגלל שאו שאכן קיימת אי-תאימות חומרה כלשהי או שהאפשרות הזו פשוט כבויה ב-UEFI אם בכלל ניתן להגדיר הגדרה זו ב-NUC.
&nbsp
שאר השגיאות הם מידע על צריכת משאבי אנרגיה על ידי יישומים ומערכת ולא נחשב לשגיאה.
&nbsp
מקלדת חדשה אחרי שקנית כבר מקלדת בדיון הקודם?

מקלדת חדשה יחידה

יש לי רק מקלדת חדשה אחת. ויש איתה תופעות קצת משונות.
ציינתי אחת מהן.

למעלה