שגיאה בהעתקה? מה? מה הולך פה?

lady parket

New member
שגיאה בהעתקה? מה? מה הולך פה?

היי חיברתי את הנגן שלי למחשב והמחשב זיהה את הUSB אבל הופיעה לי שגיאה מוזרה ואני לא יכולה להעביר קבצים אל הנגן וגם לא יכולה למחוק שירים שנמצאים בתוכו השגיאה הזאת לא הופיעה לי בעבר ולא היתה לי בעיה בהעברת קבצים וכו' מצורף צילום מסך אשמח לעזרה תודה לכולכם ובהצלחה

יאיר B

New member
../images/Emo2.gif לנגן שלך יש במקרה מקש HOLD?

פעם בעבר היו נגנים (וגם דיסק און קי מסויימים) שהיה להם הגנה מפני כתיבה עם כפתור שנקרא HOLD שהיה נועל את הזיכרון. היום כבר לא מיצרים כאלה דברים. בהנחה שאין אצלך מקש כזה: בעיה כזאת עוד לא היתה פה. אני לא זוכר אם לחלונות יש אפשרות להרשאות כתיבה על מדיה חיצונית. מציע לשאול גם בפורום חלונות (אולי הם ידעו משהו בנושא הרשאות כתיבה).

or121210

New member
../images/Emo207.gif אגב windows...

מה עמדתך בנוגע ל-chrome OS ולקשרשלך עם לינוקס. לכאורה זה לינוקס אך שמעתי שחלק מאוהדי אובונטו רואים מהלך זה כ"בגידה" בלינוקס החופשית.

יאיר B

New member
כרגע אין לי עמדה.

אני לא יודע מה גוגל הולכים לעשות. ממה שידוע עד עכשיו, גוגל רוצים להשתמש בליבה של לניקוס (הקרנל) . השאלה היא מה יעשו עם המערכת הגרפית. אפל כבר קבעה תקדים כזה: מערכת ההפעלה שלה, MAC OSX מבוססת על הליבה של BSD (שזה סוג של יוניקס עם רשיון מאוד ליבראלי בשם MIT, גם לינוקס היא סוג של יוניקס אבל שם הרישיון הוא GPL שהרבה פחות ליבראלי). אבל המערכת הגרפית שלה (מה שרואים) היא מערכת סגורה מאוד. אני מקווה שגוגל לא ילכו בדרך הזאת וישחררו גם את המערכת הגרפית. כשהמערכת תצא, אני (וסביר להניח גם כל שאר קהילת הלינוקס) ידע יותר מה דעתי על המערכת הזאת. (ועוד לא הזכרתי את נושא הענן שאני מאוד לא אוהב, לא סומך על תאגידים גדולים שישמרו על המידע שלי וכו').

למעלה