שגיאה בwinrunner

shshlomy

New member
שגיאה בwinrunner

שלום לכולם, אני משתמש דיי מתחיל בWinrunner כשאני מריץ את הדמו (flight1) אני מקבל את השגיאה הבאה (מצורפת תמונה) השגיאה מתקבלת רק לפעמים בשורה מספר 2. אני משתמש בGlobal gui map mode כמובן שקובץ הgui טעון. ניסיתי לחפש תשובה בפורום של מרקורי ללא הצלחה. תודה ש.

ido100

Member
שמע רגע

זאת לא בעיה של GUI, זה בטוח. מה שכן יכול להיות שעשית ריפרש (של לך נטסקייפ אולי) וזה יצר את הפקודה הזאת. לדעתי אם תמחוק אותה או תשחיר אותה (ע"י סולמית לפני השורה) ההרצה תרוץ לך עדיין וללא כל בעיות. ותעבוד טוב לפי הטוטוריאל הזה, הוא עזר לי בזמנו המון.

shshlomy

New member
שוב אני

גם לי זה לא נראה בעיה של GUI אלא בעייה ברמת תפעול של WINRUNNER זה משהו שדיי חוזר על עצמו כם עם אפליקציות אחרות. .לא הבנתי מה הקשר לנטסקיים זו לא אפליקציה webit אלא אפליקצייה של וינדוס. יכול להיות שזה קשור לזמן timeout בין פקודות? ש.

ido100

Member
יכול להיות בהחלט

תנסה לתת לו ; (wait(5 ונראה איך הוא יגיב ....

hadaro

New member
לגבי win_restore ...

הי, win_restore יעבוד רק על חלון שנמצא במצב Maximized או Minimized. בכל מצב אחר (למשל, כשהחלון במצב Restored) הפקודה תניב את השגיאה שציינת. והנה תרגיל: תגדיל חלון (כל חלון שפתוח לך כרגע, אפילו ה browser שלך, רק לשם ההדגמה) למצב Maximized ותעשה right-click בשורת המשימות של windows על החלון. תראה שהאופציה "Restore" אפשרית. תבחר באופציה הזאת מהתפריט, ושוב תעשה right-click על החלון הזה בשורת המשימות. כעת האופציה "restore" אינה אפשרית, או באנגלית: "Operation currently not valid for the object" מקוה שעזרתי.

למעלה