שגיאות כתיב..

moshkahouse

New member
שגיאות כתיב..

אנשים, מה נסגר איתכם? מה זה כל השגיאות כתיב האלה? תוודאו לפני שאתם שולחים... ואני לא מתכוון לשגיאות של "ברחה לי אות" אלא שגיאות של "עם מישהו יכול לשלוח לי" מי שלא יודע: עם = אם!

אופס../images/Emo9.gif לא שמתי ../images/Emo23.gif

באמת לא שמתי לב.. אני פשוט מקליד מהר אז לפעמים אני רושם בשגיאת כתיב.. סורי:) עם = עם מישהו אם = מילת תנאי -"אם אני אלך..." לכל אילו שלא יודעים.. ושוב - סורי

אחי. שמעת על דיסלקציה??

למה אתה חושב שאנשים טועים בכוונה. מזה הירידה הזאת. אתה רוצה אתה יכול לתקן אבל אל תצא ביציאה כזאת על אנשים ואם לא נוח לך אל תקרא!

moshkahouse

New member
אין פה שום קשר ליריד על אנשים!

פשוט... אם יש לך דיסלקציה ... תפתח וורד, תכתוב מה שאתה רוצה, תתקן שם שגיאות...

moshkahouse

New member
אתה רואה...

אני עוד ירדוף אותך בחלומות... (תישן עם עניים פתוחות)

יווווווווווווווווו

תפסיקו שניכם !! גם את הפורום הזה אתם מתכוונים להציף?!

moshkahouse

New member
אין פה ספירת הודעות...

לפחות לא ראיתי אז אין פה על מה להילחם...

יש פה ספירת הודעות ומעבר לזה יש גם

כמה הודעות נרשמות ביום וכמה נכנסים לפורום וכו' וכו'... אין לי נגישות לזה ישירות אבל אני יכול לבקש מהנהלת הפורומים שיביאו לי סטטיסטיקות...

moshkahouse

New member
ואיפה אני יכול לדעת מי רשם כמה?

ואיפה אני יכול לדעת מי רשם כמה הודעות?

אני יכול להשיג ../images/Emo26.gifאולי../images/Emo36.gif

ו..אז אני יכול להעביר את זה למי שאני רוצה.. למה??

moshkahouse

New member
חבל...

חבל שזה לא כמו ברוב הפורומים שיש באיזה שהו מקום באתר "עשרת הגדולים" או ליד השם משתמש או במאפיינים שלו את מספר ההודעות שהוא כתב...

אני אבדוק אם אפשר להעלות דבר כזה

קבוע לפורום שזה יופיע בצורה שכל אחד יהיה נגיש אליה...

לא לא לא....

טל- אל תעשה את זה- הפורום יתחיל להיות מוצף מסלסרו ומר. איש (בחור, איך שבא לך...)

Big Red

New member
(שירשור מיותר אבל אם כבר אז כבר)

בתכלס באמת לא יפה וגם לא במקום לפי דעתי להעמיד אנשים על טעויות ושגיאות כתיב בפורום כזה. מילא מישהו היה פותח לך שירשור על מרסלה מורלו או משהו.. אבל שגיאות כתיב ?? נו שויין ב כ ל א ו פ ן לפני שאתה מתחיל להציק לאנשים על דקדוקי לשון, כדאי שתבדוק את האיות שלך :) כן כן... לתשומת ליבך ( ולתשומת לב רוב מאכלסי המדינה האנאלפבתים שלנו ) צורת עתיד גוף ראשון יחיד מתחילים ב"א" לא ב"י". דוגמאות : - אני עוד ארדוף אותך בחלומות (ולא "ירדוף") באדיבות מושקה -אני אצא , אני ארקוד, אני אשתגע ( ולא יצא, ירקוד, ישתגע .. - זו צורת גוף שני, לא ראשון) אחחחחחחח כמה כיף להגיד את זה סוף סוף !!!

../images/Emo45.gifצודקת 100% רוב האנשים לא שמים

לב לכללים הדקדוקיים האילו..
אני כבר התרגלתי (מזמן) לרשום במקום ה-י' א' נראה לי שזה נראה מוזר לאנשים.. אבל לא נורא.. חפיף

moshkahouse

New member
חמוד/ה

אני עברתי מזמן את כיתה י' לא באתי לבדוק סימני פיסוק או נושא/נשוא! לא מפריע לי אם תכתוב "אני אסע" או "אני יסע" זה ממש לא מעננים אותי אם זה בגד-כפ"ת ברש מילה או אם יש ד' סופית בראש אתנחתה... אבל טעויות של אם/עם זה מבלבל! המשמעות התחבירית שונה!

מי אתה שתחליט מה משנה ומה לא?

בקיצור תפסיק לרדת על אנשים וזהו... אתה רוצה לתקן תתקן. אבל דבר בנימוס. ואגב דיסלקטים תמיד יכתבו עם שגיאות עד כמה שאני יודע אז זה לא משהו שאפשר לעבוד עליו.. יום טוב..

למעלה