שגיאות ניווט ביישומון מוביט

Borisyo

Member
שלום,

רציתי לחשב זמן של כיוון מקריית ים ירושליים עד טשרניחובסקי פרץ החיות בחיפה במטרונית 3 ואוטובוס 115. בשביל לעבור לתחנה סמוכה ולעלות על קו 115 היישומון מסיבה לא ברורה שולח אותי למרחק של 1.5 קילומטרים.

יש לכם אותה בעיה? האם זה בעיה במפות אצמן או ביישומון? ניתן לדווח על זה למפתח?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220123-223547_Moovit.jpg
    Screenshot_20220123-223547_Moovit.jpg
    KB 215.2 · צפיות: 11
  • Screenshot_20220123-223610_Moovit.jpg
    Screenshot_20220123-223610_Moovit.jpg
    KB 478.8 · צפיות: 12

846

Active member
שלום,

רציתי לחשב זמן של כיוון מקריית ים ירושליים עד טשרניחובסקי פרץ החיות בחיפה במטרונית 3 ואוטובוס 115. בשביל לעבור לתחנה סמוכה ולעלות על קו 115 היישומון מסיבה לא ברורה שולח אותי למרחק של 1.5 קילומטרים.

מוביט זאת האפליקציה הכי גרועה לתכנון נסיעה ולנסיעה בזמן אמת.
אני רואה את זה לפי השאלות שהנוסעים שואלים אותי בזמן העליה לאוטובוס.
מסלולים לא הגיוניים, קווי אוטובוס הזויים בתדירות נמוכה ו"זמני אמת" לא אמיתיים.....

שמונו

Active member
שלום,

כן
פניתי אליהם כמה פעמים בבעיה זו ועדיין לא טופל
הבעיה היא שחלק מתחנות ההורדה נראים באפליקציות כעומדים בכביש 75
כדבאמת הם התוך התחנה מרכזית, וכביש 75 עובר בגשר מעל התחנה

הפתרון הוא לכאורה להזיז ברישוי את המק"ט במספר סנטימטרים (לפי הצילום מסך המצורף לנקודת האדומות)
1644142708490.png

הבעיה באיפה בוס ובמפות גוגל לא קיימת, אך במוביט ובאוטובוס קרוב היא עדיין קיימת

Bus Nerd

Active member
שלום,

זה קורה כשלא מסומן להם במפה שיש שם מעבר חצייה. צריך לשלוח להם מייל לדווח להם על זה

שמונו

Active member
Moovit משתמש ב OpenStreetMap (osm.org), אתה יכול לתקן זה לבד ;)
בOpenStreetMap דווקא יש מסלולים טובים ונכונים בתוך מרכזית המפרץ

הבעיה היא כפי שציינתי שהאפליקציה מתבלבלת מהמיקום של התחנה וחושבת שזה על הגשר של כביש 75, ולא בתוך מרכזית המפרץ
לכן הוא אומר לו ללכת ברגל את כל כביש 75 למקום שאפשר לרדת למטה (רמפת החיבור עם ההסתדרות), ומשם לחזור למרכזית המםרץ
1644144096553.png

topcat115

Member
שלום,

תשתמש באיפה בוס, הוא יותר מדייק.
חבל ש bus.gov.il עדיין לא מעודכן.

למעלה