שגיא ובוגי - תעזרו ליייי

שגיא ובוגי - תעזרו ליייי

אתם נראים לי כאלה שמבינים עיניין.. יש בנאפה מקומות לגייז????? ועוד שאלה.. איזה סיגנון לבוש לובשים הגברים ביום ובלילה??? תודה מראש , סטוץ :))

The Bugi

New member
חחחח...האמת חשבתי על זה

כשהייתי שם, כאילו איך יקבלו שם גייז.. האמת היא שלא ראיתי מקומות מיוחדים לקהילה המסוימת הזאת אבל אני בטוח שתמצא את עצמך בשלל המועדונים... לגבי הלבוש: כל מה שהולך, הבנות לובשות חצאיות מאוד מאוד קצרות הבריטים שם לובשים גופיות רשת וסתם חולצות צמודות. אבל זה כל מה שבא לך ללבוש באותו רגע.

ואתה חושב שבחור הומו יכול להשתלב?

בין כל הסטרייטים והאווירה של הסקס? (הכוונה להומו מוחצן) ומאיזה בחינה התכוונת שאני ימצא את עצמי? ראית שם עוד כמה חשודים?

The Bugi

New member
תראה,

בארץ אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ולהתנהג איך שאתה רוצה (חוץ מבבני ברק, אלעד, בית"ר עילית וכמה שכונות בירושלים) אבל בחו"ל זה משהו אחר... אני לא בטוח איך יסתכלו שם כל הבריטים על הומו מוחצן...ואני בעדך תאמין לי. כשאמרתי שתמצא את עצמך התכוונתי בעניין של מועדונים וריקודים של סטרייטים במקום מקומות מיוחדים לגייז. אם אתה נוסע עם עוד כמה חבר'ה תשתדלו לו לעשות דברים בפרהסיה עד כמה נורא שזה נשמע אבל אין מה לעשות, זה אותו דבר כשאומרים לתיירים שלנו לא לדבר עברית בקול רם.

למעלה