סיגל היי-טק
New member
שגיא "ושאר ירקות"../images/Emo6.gif ושאלות...../images/Emo35.gif
טוב, אז ביום שישי שגיא התחיל לאכול מוצקים. האמת, שלא תכננתי, אבל הייתי אצל הורי, הם אכלו ושגיא ממש אכל להם את האוכל עם העיניים. בכל פעם שאחד מהם הרים את המזלג לכיוון הפה שלו, שגיא ישר פתח את פיו, והתעצבן
שלא נותנים לו לאכול. בצהריים, האור ואני קפצנו לסופר-פארם לקנות האגיס במבצע (אלא מה
איך אפשר לפספס מבצע כזה...) קנינו
כל מיני דברים, וקיבלנו מחית "רמדיה" של בננות. הגענו הביתה, האור התישב לאכול, ושגיא שוב נעץ מבטים. אמרנו שזה לא עסק, פתחנו את אחת הצינצנות של מחית הבננות, והתחלנו להאכיל אותו. מה אומר?
הילד התמוגג. יום שישי הוא אכל קצת (לא רצינו להסחף), יום שבת הוא אכל 1/2 צינצנת ואתמול הוא סיים אותה (כתוב שניתן לשמור עד 4 ימים במקרר לאחר פתיחת הצנצנת). בדקנו אותו טוב לראות שאין פריחה, וגם עקבנו אחרי הקקי (שהיה, למזלי הטוב...). היום עשיתי לו הפסקה ומחר אני מתכוונת לתת לו תפוח-אדמה. ועכשיו לשאלות
איך עושים? מה עושים? האם אני מבשלת תפוח אדמה קטן, מכניסה לבלנדר ונותנת לו? קראתי שגם את הפירות יש לבשל. נראה לי נוראי...זה מאבד את כל הטעם. ושאלת המחץ: מהי הכמות הנכונה שעל שגיא לאכול? אני יודעת שדנו כאן בעבר בנושא, ודיי "טחנו" את הנושא, אבל כשערכתי חיפוש, לא בדיוק מצאתי תשובות לשאלותי. אודה לתשובותיכם, סיגל של שגיא
טוב, אז ביום שישי שגיא התחיל לאכול מוצקים. האמת, שלא תכננתי, אבל הייתי אצל הורי, הם אכלו ושגיא ממש אכל להם את האוכל עם העיניים. בכל פעם שאחד מהם הרים את המזלג לכיוון הפה שלו, שגיא ישר פתח את פיו, והתעצבן