שגיא שלי חולה...

שגיא שלי חולה...../images/Emo5.gif

אז אנחנו חולים (המתנה שלנו לקראת החג). כבר אתמול אחה"צ, הרגשתי שמשהו לא בסדר עם שגיא. לא יכולתי לשים את האצבע על משהו ספציפי, אבל כנראה שהחוש האימהי שלי אותת לי על השינוי. בגלל שהרגשתי שמשהו שונה, הרדמתי אותו במיטה שלנו. לקראת 23:00 שגיא התעורר בבכי היסטרי. ניסיתי להרגיע אותו והרגשתי שהוא חם. הפשטתי אותו והרגשתי את הגוף שלו רותח. מכיוון ששגיא ירש את הפיזיולוגיה של אבא שלו (חום גוף דיי נמוך, ואז כשהחום מטפס ל - 37 מעלות ומעלה - הם ממש רותחים), ישר ידעתי שהמדחום לא יראה מס´ גבוה, אבל התינוק שלי מגיב כאילו יש לו חום גבוה. ובאמת המדחום הראה 37.5 (במדידה מתחת לבית השחי, שם טמפרטורה מעל 37 מעלות נחשבת לחום). נתנו לו אקמולי והכנסנו אותו לאמבטיה פושרת (כשאני יחד איתו באמבטיה), אבל הוא כ"כ רעד וצרח, שאחרי 2 דקות פשוט שלפנו אותו משם זהו. אז עכשיו הוא ישן, אחרי שהוא אכל וגם צחק איתי. אין לי ספק שאין לו חיידק או נגיף, וגם הביקור אצל הרופא היום אינו ע"מ לשמוע "מה יש" אלא "מה אין" (והכל מתוך אינטואיציות אימהיות), אבל ההרגשה שלי שזוהי קבלת הפנים שלנו ל....שיניים. בינתיים לא הרגשתי כלום, אבל נחכה ונראה. אז רק רציתי לשתף אתכם במחלה הראשונה שלנו, ובחוסר האונים שלנו כהורים כשלאוצר שלנו כואב משהו. בברכת "שנהיה בריאים", סיגל אמא של שגיא

החלמה מהירה, גם לשירה היו השבוע

את אותם סימפטומים בדיוק לדעתי יש משהו במזג האוויר הזה שמשפיע עליהם, חילופי עונות זה לא קל לאף אחד

טוב שאתם מרגישים יותר טוב. ../images/Emo13.gif

הלכתם לרופא לשלול מחלות, או שוויתרת על הליכה אליו? אני הולכת, גם בשביל השקט הנפשי שלי (למרות שיש לי הרגשה שהכל בסדר), וגם בשביל השקט הנפשי של אבא של שגיא.

לא הלכתי לרופא וזה פשוט עבר אחרי

יומיים באופן כללי אני כבר דיי מזהה מתי הרופא יגיד לי שאולי זה משהו ויראלי שזה הסיסמא ל "לא יודע בדיוק מה זה" נתתי לה אקמולי והיא התאוששה והחום ירד (גם שירה כמו שגיא 37 זה חום, כמו אמא ואבא שלה) בקיצור- אני הייתי מחכה עד אחרי צהריים ורואה אם הוא מתאושש למרות שאולי עכשיו בגלל החג כן כדאי ללכת כי אחר כך אין רופא מיום רביעי תפעלי על פי תחושת הבטן שלך כאמא - אני ממש מאמינה בזה תרגישו טוב וחג שמח

סיגל - קודם כל, החלמה מהירה

אבל אל תוותרי על רופא. הכי קל זה להגיד שזה שיניים, אבל אולי זה אזניים? ואחרי מה שעברתי עם תומר עם האוזניים, עדיף לתפוס את זה מהר ולטפל, מאשר להגיע למצב שהילד צורח מכאבים וכלום לא עוזר. חו"ח, אני מקווה שזה לא מה שעובר על שגיא. בכל אופן, עדיף להיות בטוחים. גם אחרי שעברתי עם תומר המון מחלות ויראליות, דלקות אוזניים, עיניים, שיניים, מה שאת לא רוצה, הגעתי למסקנה שעד שלא מגיעים לרופא- כל הניחושים בעולם לא יעזרו. אני מקווה ששגיא אכן מצמיח שיניים ותו לא, אבל מכיוון שאצל תומר כל צמיחת שיניים מלווה בדלקת אוזניים, תלכי לבדוק. אגב, גם בסבב האחרון של דלקת האוזניים (בסוף שבוע האחרון) בקעה לה עוד שן חמודה. אז תרגישו טוב, ושיעבור מהר - כדי שהחג יעבור בכיף.

התור שלנו לאחה"צ - כך שיהיה לי יותר

מידע לחלוק עם הרופא. חוץ מהחום, שירד לו, לשמחתי, הוא אכל יפה את הרמדיה, אכל קצת פרות (לא רציתי להעמיס יותר מדי), שתה יפה את התה שלו לפני השינה (הוא לגם קרוב ל - 70 CC תה), וגם היה מאוד עליז ושמח באמבטיה (עשינו אמבטיה כדי שירגיש יותר טוב עם עצמו, וגם ע"מ להוריד את הדביקות של האקמולי שהיתה לו על הסנטר ולא רצתה לרדת, החצופה...
). יכול בהחלט להיות שזו אפיזודה חולפת (והרי "צריך" להיות חולים מתישהו, לא?), אבל אני רוצה שגם הרופא יראה אותו, ע"מ לשלו דלקות גרון ו/או אוזניים. ו -

יונית ש

New member
יופי

הוא נשמע הרבה יותר טוב אני בטוחה שהרופא יתמוך בכך שהאפיזודה כבר חלפה

יונית ש

New member
המון בריאות ../images/Emo39.gif

אין כמו אינסטינקטים של אמא קשה לדעת מה עובר על הקטנטנים שלנו. אולי זה באמת שיניים. למאי יש רק שתי שיניים. אבל תמיד כשיצאו זה לווה בחום ובחוסר שקט. אולי גם אצלכם השיניים בדרך. ואולי משהו אחר. הלוואי והחוסר אונים שלנו יעלם. אבל נראה לי שזה חלק מההורות לנצח. אני מקווה שהלילה יהיה קל יותר ושתקבלו מתנה אחרת לחג.. יונית

שירגיש טוב במהרה. גם אנחנו

מתחילים לפתח משהו. יעלי משתעלת מאתמול וממש עצוב לי לראותה ככה. היא משתעלת גם מתוך שינה המסכנה. כנראה נדבקה מאבא שלה שגם הוא מקורר.

הרבה בריאות

מסכימה עם ורד שזה כנראה קשור לחילופי מזג האויר (אצלנו לפחות גדילת שיניים אף פעם לא גרמה לחום). אם הוא אוכל וצוחק זה כנראה "משהו ויראלי"(כמו שתמיד אומר הרופא שלי שעומר כבר מכנה אותו "ד"ר ויראלי"). רק בריאות.

jole

New member
הרבה ../images/Emo24.gifים והחלמה מהירה../images/Emo25.gif

אוי אוי אוי... תרגישו טוב

זה איום ונורא כשהם סובלים (גם בר עכשיו עם השיניים ואני כל כך מזדהה איתך) תהיו בריאים מהר! לפני הסדר!! נשיקות

אויש, זה לא כיף להיות חולים!

ובעיקר אם יש חום, ומרגישים כמו סמרטוט. בשבוע שעבר היתה לנו אדמדמת, ושלושה ימים הייתי אמא לתינוקת שהתנהגה כאילו היא נולדה אתמול- רק ידיים, רק לינוק. שיעבור לכם מהר ובלי הרבה כאבים!

odeia

New member
סיגל, עיצה ראשונה כרגע: בחום כזה

עדיין בדר"כ לא נותנים אקמול, אבל אם נתתם אל תעשו גם אמבטיה ביחד, זה עלול להצניח חום דרסטית וזה מסוכן. רצוי בחום כזה קודם אמבטיה חמימה ולתת לה להתקרר יחד עם הילד. אקמול ואמבטיה משולבים זה בחום שמעל 41. תהיו בריאים ותרגישו טוב, אם צריך, תתקשרי אורנה

למעלה