שלום אהובים. רואה אני שאוהב מאוד את הפורום הזה כל כל כל מה שרצי שתדעו שלפעמים תפגשו בשגיעות כתיב שלי. כבו נא האהבה. לא עוצר בגלל ומאוד אוהב שמקבלים מיכה רז
ממש בלי לכוון לחצתי על שימך,והריי זה פלאה, נפתח עולמך. לא יכולתי שלא לקרוא את שורותך. ארבע שנים מחפש את קשר. כל קשר שהיה הגיע מהר מאוד לאותה נקודה. בום!!! למה? למה אינך נעצר לרגע ושואל שאלה. מהו הדבר שבגללו חוזר אתה לאותה נקודה. ושאלה נוספת ומומלצת מאוד. מה תעשה בכדי לא להגיע לאותה נקודה מוכרת מעייפת ורגילה? ובאותה נשימה אתנצל על שחדרתי לפרטיותך. ואולי שואל אני את עצמי את אותה שאלה
עפרלה יקרה. עולמי הפנימי עשיר מאוד. רואה את מה שרוצה לראות. ליין הפך ל יין. וליין יש אהבה. וגם טיק,זאב,וגם בן ואפרת ראו. שאלי אותם.היה ממש כתוב. אאאאאאאאאאאאאא כן יש לי חלום. עפרלה, מאוד חיובי לצחוק. שמח שדרכי מצאת סיבה חישוקים ונישוקים
מאוד יפה ומיוחד לראות איך לקחת הדברים לאן שרצית. יש בזה משהו חינני וקסום באמת. כן,והם הגיבו מאוחר בלילה אחרי,ועוד לפניי שהגעת להגיב,ואני נשארתי עם חיוכי הרחב... לחלום זה נפלא ואף רצוי,אבל מה עם הגשמת החלום? בא לך לדבר איתי על זה? דווקא נשמע מעניין ומלא אהבה אמיתית. יום נעים ונסיעה קלה ובטוחה
עפרלה אהובה. חי לי מיום ליום. וכל יום מתגשם לו חלום חדש. שלושה ילדים חלומים יש לי. וכל יום מספקים לי הם חלום חדש. על הפרק חלומי הקטן. בתי בת ה8 רוצה לצלול עם דולפינים. ומייד חלומי מונע בגלגלי ההגשמה. ויום יגיע וחלומי העצמתי יצא לאור. ופה רוצה אני לפרגן, ולפרגן בענק, יש לי שני חברים שכותבים בפורום הזה. והם דוגמה קלאסית לחלומי העצמתי שיתגשם בימנו אמן.בן ואפרת אתם דוגמה עבורי לחלום ששום כוח בעולם לא יעצור. כי זהו חלום שנע בעוצמת ובעזרת בגלגלי האהבה. וחלומי לא בשמיים. חלום קטנטן. כ 22 שנים מתאוורר אני לקל השעון המאוורר. נוסע בקפידה למקום העבודה. וב1 לחודש אומר בליבי ששווה אני יותר. ויום יגיע והתאוורר למושבי הקסום שליד בייתי נגריית אומנים .ואת הטנטרה אמשיך ללמד באהבה כך בכל כך פשטות נירשם בפעם הראשונה חלומי שהו בעצם היעד הבא שלי תודות לך עפרלה יקרה נתת דחיפה למשהו חשוב העיני
כתוב בכחול - סמיילים וסימנים לנושא. תלחץ על המלל הזה ויפתחו לך האייקונים לשורת הנושא. אייקונים לתוכן - זה אותו הדבר רק שזה נמצא מתחת למלבן של התוכן,למטה באמצע. ואז,כשפתחת את חלון האייקונים,אתה לוחץ ובוחר את האייקון הרצוי לך,והוא מופיע ונדבק בצמוד למלל. מאוד מאוד פשוט. עכשיו תנסה
באמסטרדם, יושבים עם תיקי וזאב במסעדה על איזו ארוחה דשנה, ועל השולחן בקבוק יין, ועליו נכתב: "יין זה יוצר באהבה". אהבנו... היין דרך אגב? לא היה משהו... אבל האהבה? אוהווווו...
מבן ואפרת, שלא היה צריך להיות להם זמן עכשיו, אפילו להציץ בפורום...