שגעון

MENIMEN M

New member
שגעון

בגל פז בירושלים השתגעו מאז שיצא הדיסק של פרחי בני הישיבות לפני חודשים בערך הם כל הזמן משמעים רק אותו ובמיוחד את השיר כל המתפלל מאז שיצא הדיסק נכנסתי לשם לפחות 7 פעמים ותמיד שמעתי את הדיסק הזה. 4 פעמים שמעתי שם את כל המתפלל ובשאר הפעמים שירים אחרים מהדיסק וגם עוד הרבה חברים ששאלתי אותם אמרו שתמיד שהיו שם שמעו את הדיסק מתנגן ברקע

מתנדב

New member
זה פרסומת....

בכל פעם שמוציאים דיסק חדש הם משמיעים את זה די הרבה זמן, בכדי שזה יקלט טוב טוב אצל הציבור, ולעומת זה בגל פז בבני ברק, כל דיסק חדש הם משמיעים את זה חצי שנה, ולא חודשיים...

MENIMEN M

New member
אבל לא

כל הזמן, שישמעו את זה הרבה לא מפריע לי שישמעו את זה שנה אבל שישמעו עוד דברים לא רק את זה

Rצינית

New member
לפעמים בגלל ההשמעה החוזרת 25ש'

משיגים את ההפך לפירסום.. לציבור כבר נמאס וקלט את הרעיון,אז מעדיף לא לרכוש. הוא יצא לרחוב וישמע את מה שלהיט. לדעתי,צריך לגוון ,אפילו שיש מטרת פירסום.

בירושלים זה קהל היעד...

האמריקאים ולכן הם משמיעים כל הזמן את החברה ואת ישיבהבויז.

MENIMEN M

New member
אבל למה כל

הזמן יש עוד דיסקים חדשים וגם אם לא היה אז מה אם קצת גיוון (וחוץ מזה זה לא יעזור להם למכירות כי אני למשל כבר לא צריך לקנות את הדיסק שמעתי את כולו שמה ואני מכיר אותו בעל פה רק מגל פז)

תשמע...

רוב הקונים בירושלים מחפשים את הדיסקים האלה שהם החברה וישיבהבויז, בבני ברק למשל הם משמיעים כל הזמן את פרנס.

מתנדב

New member
מנימן, אני עושה אתך עסקה...

היות ואתה מכיר כבר את הדיסק בעל פה, אז ברגע שאתה תזכה בטריויה, אתה מקבל ממני את הדיסק של פרחי בני הישיבות

PINK POOH

New member
בגל פז בירושלים

משמיעים את הישיבה בויז רק בחוץ, ובפנים יש דיסק אחר. כל המתפלל על REPET שם כבר חודשיים... נמאס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תמיד תמיד ואני לא מגזימה, כשאני עוברת שם אני שומעת את ה:"דום דום דום דום דום אוי אוי אוי אוי...."

Rצינית

New member
חה..גל פז צדיקים-כל היום מתפללים שם

מעניין אם תמיד יש שם מניין של עשרה..

למעלה