שגרה אחרת

רק רגע1

New member
שגרה אחרת

לאישתי יש מאהב. זה לא רע, נהפוך הוא, היא זורחת ופורחת ומאושרת על כל ההשלמות שהיא מסיגה לעצמה. כן, זה בהסכמה מלאה. היו לה פה ושם סטוצים. היו חד פעמיים, היו שנמשכו קצת יותר ... אז מה הבעיה? ובכן, לאחרונה היא תפסה בחור שמשגע לה את הראש, היא פשוט התאהבה בו. ההתאהבות הזאת גורמת לה לאיבוד שליטה מסויים ולחוסר מודעות לתפקודה. ניסיתי בכל כוחי להאיר את עיניה למצב אך היא עיוורת כרגע. ניסיתי להסביר לה מה עשויים להיות ההשלכות כשההתאהבות הזאת תתנפץ, ניסיתי לדבר אל ליבה והיא פשוט לא רואה. אני מאוד שמח בשבילה ובו זמנית דואג לשלומה לרגע של נפילה. החלטתי לעשות מעשה שיבהיר לה על בשרה איך נראה מצב כזה של חוסר שליטה. החלטתי לשחק לה משחק של קנאה (כמה לא בוגר אבל עובד). אני מעונין ליצור מצב כאילו אני נמצא גם כן ברומן שמעסיק אותי יום ולילה, רומן עמוס במכתבים, טלפונים, פגישות והתאהבות עד הגג. מהכרותי אותה סביר שהסצינה הזאת תפתח את עיניה ותנחית אותה לקרקע. האם המעשה נכון? האם תמצא כאן מישהי (שחקנית) אמיצה שתסכים לשחק איתי את המשחק? חג שמח אנשים

Vdrums

New member
זה כן רע.

תפתח את העיניים שלך ותחשוב מה אתה עושה איתה בכלל? זה הקשר שאתה מחפש? אתה נותן לה חופש ובא בטענות. אין לך תקשורת איתה, אתה לא מספק אותה, אין לך זוגיות בגרוש. מה אתה מחפש? כדאי שתיסגר על עצמך.

טוב תראה...

וואו, קודם כל מוזר לי שכל העיניין הזה בהסכמה, כלומר מבחינתי אם אני הייתי בסיטואציה כזו היה לי כל כך קשה לראות מישהו שאני אוהבת וחייה איתו עם אחרים.... ושנית, אני חושבת שכל מה שאתה בעצם מנסה לעשות זה ליצור אצלה איזשהו רגש של קנאה, ולא כדאי להראות לה שיכול להיות נפילה, כי את זה אפשר להראות בדרכים אחרות, ואם היא באמת מאהבות עד השמים אז כל דבר לא באמת יעזור... אז אני חושבת שתפתח איתה בשיחה, בהנחה שאני צודקת כמובן, ותגיד לה שזה מפריע לך הקשר הזה, לא מגיע לך לחיות ככה, ולהיות כל היום במחשבולת על זה...צראה ברדע שזה יפסק, זה יחסוך לך המון אנרגיות ועצבים.... שיהיה לך רק טוב ,,,ובהצלחה..

מר רק רגע

לדעתי מה שתעשה לא ישפיע עליה מכיוון שהיא מאוהבת. שיחות לא עזרו לכן יש מוצא אחד אם אין לך כוונה לפרק:סע איתה לתקופה ארוכה לחו"ל ותנסה להתקרב אליה.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

סחטיין על האנרגיה שאתה מוכן להשקיע במשחקים. זאת במקום לשים גבולות שבאופן אישי נראה לי שהיה ראוי להגדירם כבר מזמן. אבל מי שמני לקבוע עבור אחרים בכל מה שתבחר שתצלח דרכך

למעלה