שגרה ואהבה ?

spooni

New member
שגרה ואהבה ?

שיגרה באהבה זה טוב, רע, מכוער? אם יכולתם או רציתם, מה הייתם עושים כדי להתמודד עימה? אתן אוהבות שיגרה ?

Miss Choco1

New member
שיגרה זה רע!! אחלה חרוז

אבל ברצינות, יש בשיגרה גם דברים טובים כמו ביטחון, וודאות, מקום מוכר שכיף לנו לחזור אליו. הבעיה היא שכשהשיגרה משתלטת על החיים ולא עושים דבר כדי לשבור אותה מדי פעם. חייבים לגוון לחדש ולהפתיע, לעשות דברים ספונטניים ע"מ שלא יהיה משעמם. אבל, זו עבודה קשה.

מתפללת לכל האלות הטובות

שיתנו לי שגרה באהבה. אין כמו זין טוב וצפוי שלא עושה בעיות ולא חושב שהוא מגדל אייפל. חתמתי קבע.

spooni

New member
אני רוצה גם וגם....

אני רוצה בן זוג קבוע ושיהיה לנו הכל מכל בזוגיות. אבל אני יודעת ללא ספק שהזוגיות שלי לא תהיה שגרתית. אני רוצה זוגיות שלווה ומאושרת ושקטה שיהיה בה הכל מכל אבל אני יודעת שהיא לא תהיה שיגרתית ,יהיו בה ניצוצות של שובבות ותעוזה. הוא יתן לי בטחון ושקט וכתף חזקה ואני אדאג לניצוצות ולשובבות. הוא רק צריך לשתף פעולה ולהנות.

E D G Y

New member
אני רוצה שגרה של אהבה....

ולא, אין לי בעיה עם שגרה....ההיפך....אני שואפת לקיים שגרה...

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

קשה לי מאוד לקיים שגרה ולאחרונה אני משתמשת בכמה טריקים בשביל זה (לא עבדו פעם אבל אולי היום יעבדו). אם מישהו רוצה ארשום אותם...

Betterfly

New member
../images/Emo13.gif

יש לי תזכורות יומיות בסלולרי, זה קודם כל. שנית, זה לנהל יומן ממש צמוד. אז ככה- יש לי 3 גיבויים כמעט לכל דבר (אני מנסה להפעיל את השיטה, עוד לא פועל סופית אבל לאט לאט...)- בבוקר יש לי הודעה- להסתכל ביומן. ביומן יש לי סדר יום. אני משתדלת לעשות את כל הדברים החשובים בבוקר- או בערב- אם התזכורת לערב. במהלך היום יש לי תזכורות לדברים החשובים (לדוגמא- תרופות, פגישות וכו') אחרת אני פשוט אלך לאיבוד. כל פעם שיש פגישה אני ישר שולפת את הסלולרי ומכניסה לתזכורות כי אחרת זה יילך אצלי לאיבוד. חוץ מזה אני מנצלת את העובדה שאני בודקת מייל אחת ליום כדי לשים שם דברים חשובים- יש ב- gmail אפשרות גם לנהל יומן וגם לתייג מיילים לפי labels- אז יש לי לייבל לכל דבר ואחד מהם זה "יומן"- אני שולחת לעצמי מיילים שאני צריכה לעקוב אחריהם אחת ליום עם תזכורות וכו'- אחרי שאני מסיימת אני שולחת אותם שוב כדי שיופיעו כהודעה חדשה וימשכו את תשומת לבי במייל. זהו בערך... מה שנקרא- חיה על תזכורות.

spooni

New member
טיפים לחוסר שיגרה ...

יש לי כמה פעילויות קבועות במשך השבוע ששוברות את השגרה. ארוחת ערב של שישי בריכה ביקור אצל אבא שלי ים בסופ"ש עבודה זה שגרה אבל בזמן העבודה אני כבר חושבת מה אעשה היום ? ומתחילה ליזום ...פגישה בבית קפה, ביקור באיזה קניון, טיול בירושלים, לקרוא ספר בבריכה. ביקור אצל חברים או משפחה. סרט. אני הכנסתי לשיגרה שלי את המחשבה : מה אני אעשה היום ? ביטולים ושינויים כמובן לא מפחידים אותי אני תמיד מוצאת משהו או מישהו אחר. או שעושה דברים לבד...אף פעם לא פחדתי מזה.

למעלה