שדה התעופה בחיפה

RonGreen

New member
שדה התעופה בחיפה

מתוך עיתון "ידיעות אחרונות", יום שישי ה 4 בפברואר: "רשות שדות התעופה בישראל נמל התעופה חיפה יסגר לצורך שיפוצים מיום שני הקרוב, 7.2.05 עד יום שני, 4.4.05 - יסגר נמל התעופה חיפה לצורך שיפןץ וריבוד המסלול, והתקנת מערכת תאורת מסלולים חדשה" מה לדעתכם משפצים שם, והאם זה נכון שדיברו על אפשרות להארכת המסלול?

eagle701

New member
...

"יסגר נמל התעופה חיפה לצורך שיפןץ וריבוד המסלול, והתקנת מערכת תאורת מסלולים חדשה" עונה לך על השאלה??

RonGreen

New member
../images/Emo4.gif

לא ניסחתי את זה נכון, התכוונתי להביא את הידיעה, ושמי שיודע עוד פרטים לגבי מה שיעשה שם ולגבי השאלה השנייה שלי(אפשרות להארכת המסלול) יגיב. אני לא חושב שיש לי בעייה בהבנת הנקרא.

vitamin P

New member
לא יודע

יש מקום בכלל להארכת המסלול??? קים צורך להארכת המסלול?? כי לא נוחתים שם מי יודע מה מטוסים ענקייםם ועכשיו הצורך למטוסים גדולים בחיפה קטן בגלל הרכבת לנתבג נחמד לשמוע שמשפצים את השדה בחיפה(גם אני ראיתי את הכתבה) היה יכול להיות מגניב אם היו משפצים את שדה דב ועושים בו המון המון סדר מבחינתי סוגרים לשנה מפנים את כל הדברים המבולגנים בכל השטח ומנקים קצת חחח

MrHankeY

New member
אם כבר בקטע של הגדרות

יש לי שאלה קטנה
ממשקל מסויים נותנים למטוס כינוי heavy בקשר - מה המשקל המינימלי? כינוי ה heavy מתחיל במטוסי ה 757 ונגמר ב 380 לא? תודה

ERJ PILOT

New member
ok, just for MrHankeY because he

Has very good questions: well Heavy:aircraft capable of T/O weights of more than 255,000 pounds whether or not they are operating at this weight during a particular phase of flight. There for, not all 757 are heavy, 757-300 will be heavy but the 200 isn't a heavy. there are probebly more models of the 757 that might be consider the airplane heavy but not the 200.

ואני תמיד חשבתי

ש757 מקבל heavy בקשר בגלל הwake turbelance שלו שעוצמתם חזקה (ע"פ מה שהבנתי) כמו של מטוס בעל משקל המראה של 255,000 פאונד. ערן צוקר

ERJ PILOT

New member
יש משהו בדברך ע"מ-823

מה שכתבתי הוא ציטוט מהpilot/controller glossary ע"מ-823 Those are aircraft classes for the purposes of wake turbulence seperation minima, used by ATC but 757-200 isnt consider heavy, its conider to be Large 41,000-255,000

tcu6

New member
אתה יודע שדה דב ממקום באופן זמני

באתר זה מאז ימי הבריטים, רק שאז היה מעבר לירקון-אזור מבודד ללא בתים בכלל.

funfly

New member
איך עשית את זה?!?!?

אוף....למה אני לא יודע פוטושופ?

eagle701

New member
מה צריך לשפץ בשדה דב?

חוץ מהמסלול המראה אין שום דבר שצריך לשנות! לידעתך השדה עבר לפני כמה זמן שיפוץ כללי של רחבות החניה המזרחיות איפה שחונים המטוסים האזרחים והאוטובוסים שמובילים למטוסים של ישראיר וארקיע

navig8tor

New member
צריך לשפץ בשדה דב,את המגדל ואת

מיקומו!היום המגדל לא רואה חלקים רבים של המסלול,חלק מהמסלול משודר לו דרך מצלמות,וחלק אינו רואה כלל.בתוכנית,העברת המגדל צפונה מול אמצע המסלול במימון משרד הבטחון ורשות שדות התעופה חצי חצי. מצ"ב תצלום עדכני של השדה היום,באדיבות רונן אקשטייו.

למעלה