שדה

SaberTooth

New member
שדה

בשכונה שלי יש שדה ענק (בעצם היה, עכשיו עקרו את כולו בשביל שכונה חדשה, אבל שמעתי שהשאירו דונם אחד בקצה השני של השדה, אבל השדה כל כל גדול, אף פעם לא ראיתי את כולו
), כמה דונמים, השדה מאד מאוד מפחיד, גם באור יום. פעם כשהייתי בצופים (כבר פרשתי), עשינו א"ש לילה (פעילות לילית) בשדה, המדריך שלנו הלך לעיבוד, הוא בדק במפה שלו וניסה לברר לאן הגענו, ואז הבעה של פחד מהול בבהלה נראתה על פרצופו, הוא התחיל למלמל משהו, אנחנו, מבולבלים ומפוחדים, שאלנו אותו מה קרה, הוא ענה ואמר שהמדריכים לא אמורים להתקרב לחלק הזה של השדה מכוון שהוא מסוכן מאוד, הוא ניסה להתקשר במכשיר הקשר לראש השבט, אבל משום מה מכשיר הקשר מת
ולא הייתה סיבה נראת לעין, הבטריות היו מלאות (הכנסנו אותן ליםני שיצאנו) ולא היו גבעות באזור או משהו אחק שיפריע לשדר, עכשיו באמת התחלנו לפחד... אז שמענו מין יללה כזו, חשבנו שזה איזה חתול, אך היללה הצחזקה והתקרבה, שניים מהחבר´ה מעדו, הם נבעו שמשהו דחף אותם... אז שמענו מלמול כל מה שהצלחנו להבין ממנו זה "...לא להתקרב יותר...", יצאנו מהאזור בריצה ולא הסתכלנו לאחור... לא נראה לנו שזה היה משהו שהמדריכים יעשו, מכוון שכל המדריכים היו בקצה השני של השדה, ולאף אחד מהקבוצות לא קרה משהו דומה למקרה הזה... מאוחר יותר שאלנו את המדריך למה אסור להתקרב לשם, הוא אמר שפעם גר שם אדם פרנואיד וקמצן ביותר, לכן הוא בנה את הבית שלו במקום כל כך מבודד, הוא התמין מלכודות סביב כל הבית שלו, מאז שהוא מת, אף אחד לא העז להתקרב לבית הזה, מחשש שרוחו עדיין שומרת על הבית ועל רכושו (שמעתי שהדונם שהשאירו בקצה השדה, זה הדונם שהיה שייך לאיש הזה
).

SaberTooth

New member
מאוד מאוד פחדנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה היה כל כך מפחיד, לאחד אפילו היו סיוטים במשך שבוע מהמקרה הזה...

scooby4

New member
איזה קריפי...!!!

אני בנוער העובד (שולטים!!), אז כל קייצת (בחופש הגדול) יש לנו א"ש לילה, אבל הם כאלה גרועים בזה, הם מביאים אותנו לשדה הכי מפחיד שיש בקרית אונו (למי שמכיר, ליד כפר אז"ר...), אבל הם דפוקים! מלפני כמה שנים הם עשו שפינקי ומוח רוצים לחטוף אותנו, שבן אדם יוצא מהקבר, אבל זה תמיד התפשל. אבל מה הם עושים הכי מפחיד, הם מביאים אותך לחלק הכי קריפי, בחושך, ואומרים לכולם, אחד אחד, לעבור בין העצים לבד!! על חלק אולי יתנפלו ויחטפו אותם, וחלק לא...קיצר זה נורא מפחיד... לא תמיד...

Die † dIE

New member
על מה שאמרת......

חניכים תמיד הוריסם אווירה של א"ש לילה!!! אני הייתי החוטפת באש הלילה הזה.... ותאמין לי שזה היה די מפחיד להיות בתוך הפרדסים האלה! בכל זאת זה נוער עובד ולא תמיד זה מאורגן.! אבל הא"ש לילה של כיתות ז´ היה כזה מפחיד!!!!!!! זה היה בשדה ליד מגדל מים היי עכשיו שאני חושבת על זה יש איזה סיפםור על המקום הזה: הקיצר......השדה ממקומם ליד מגל מים. שהולכים בשדה בתוך השדה מתגלית חורשה קטנה מלאה בעצים כלאה מסודרים לפי שורות. הייתה שם זולה של מסוממים ביותר וזה הכל אמיתי!!!! לפני ב-3 שנים התאבד ממגדל המים בתליה אחד המסוממים. במקרה הוא שכן של סבתא שלי וככה אני יודעת עליו קצת. מאז שהוא התאבד לא באו אנשים לזולה הזאת. שנה שעברה הלכנו להכין את הא"ש לחניכים ומה לעשות חייבם לעבור בחורשה הזאתץ שנמצאת בתוך השדה... כל החורשה הייתה מלאה בבאנגים ג´וינטים סיגריות מזרקים וקונדומים!!! ואז ראינו את הזולה! זאת הייתה מן סוכה ירוקה כזאת. היה שם גלגל כזה של אוטו ואז ראינו משהו מצמרר ביותר! מהגלגל ירד חבל והיה תלוי עליו כלב!!! כלב מת!!!! אני נשבעת לכם במה שאתם רוצים!!!! כל העצמות מחוברות! וגם היו מלא עצמות מסביב! אנשים זה היה דבר מזעזע ביותר!!! עברנו את זה במהירות. יותר אני לא חוזרת לשם.

Idan91

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

ברררררררררר

Ami15il

New member
חה!

אין לכם מושג מה זה א"ש לילה איכותי!!!! בואו לבית המומיות אצלינו בקיבוץ... תקימו שם מדורה... ונראה אתכם ישנים באותו לילה...:) עמי ----------------- אין לי חתימה. איך עושים?

Mooa-Numi

New member
הנוע"ל לשלטון ../images/Emo8.gif

אבל הכי הורג אותי, שכל פעם הם ממציאים את הסיפור כיסוי הזה, שאף פעם אל יוצא להם טוב-ואפילו המדריכים שוכחים. איזה קן אתה?

scooby4

New member
אני בקן קרית אונו...

אבל אני פרשתי עכשיו קצת, כי הקבוצה שלי זה רק בנות ויש לי 2 מדריכות סתומות. עשינו איתם פעם סיאנס על אלוויס, אבל הם תיכננו את זה בצורה הכי גרועה שיש, ולא הצלחנו...מעניין למה...

Die † dIE

New member
אמממ.........

הסיפור שכתבתי מקודם על חברות הנרקומנים הוא אמיתי לחלוטין בלי קשר לנועל

HoNeY14

New member
לא הייתי רוצה להיות לא...../images/Emo118.gif

בשדה ולא בזולה...קריפי

יש משהו דומה

ביערות בדרך לצפת מספרים שיש שם אדם שגר שם ושונא את כולם המזון שלו זה פירות מהיער וחיות שחיות על ההר

למעלה