שדות של זהב.....

אניהו

New member
שדות של זהב......./images/Emo160.gif

לא הרבה אנשים מכירים אותי. האמת שאם נדייק מאוד אז ישנם אולי שלשה וחצי אנשים שממש מכירים אותי ואם ניהיה הכי מדוייקים שיש, כמו המאזניים של השפים הגדולים האלה עם הגרמים, אז יש רק אדם אחד בעולם שמכיר אותי. אני את עצמי הכרתי ארבעה חודשים וחצי בדיוק...וזו גם השורה הראשונה בספר שהתחלתי לכתוב. שנה שאני מחפש רעיון..משהו לכתוב עליו...והינה תוך ארבעה חודשים וחצי זכיתי להכיר אותי ולקבל מכך כל כך הרבה השראה שאוכל למלא דפים מלאים בה. לא כל אחד זוכה לכך..להכיר את עצמו. ואני מתכוון על ממש לשבת עם עצמו לעיתים על כוס קפה או שש בש. ואני מתכוון על להבין דברים שלאנשים נידרשים חצי חיים ואף יותר להכיר בהם ואני, ילד בן 22, למדתי בארבעה חודשים וחצי ויום בדיוק!! המסקנה הסופית שלי היא שעד שאתה לא מתמודד עם הכאב אתה לא יודע מהי שמחה. בכל דבר יש איזון ואתה חייב לטעום את שני הטעמים תמיד, במוקדם או מאוחר. וזה אופטימי. האמינו לי. כתבתי פה במשך אותם ארבעה חודשים וחצי כמעט כל יום. כתבתי עליה בעיקר...על אותה אחת שהיא אולי הבן אדם שאני הכי כועס עליו. לא אולי-בטוח.אני מסתובב כל היום עם פינה בלב שבה יש כעס ואני לא מתבייש לומר את זה. אני כל כך כועס שרק בגללה אני כל כך רוצה כבר לטוס.והכי אבסורד שעם כל הכעס אני כל כך משתוקק,ראבאק, לשוחח איתה ולחלוק איתה דברים..כמו אז. אבל כתבתי על עוד דברים שבעיני הם משמעותיים יותר. הטפתי ללמוד לתת ולקבל באותה מידה. להסתכל על הדברים הכי קטנים שיש מסביב. אפילו לחגור חגורה מאחור כתבתי... כתבתי על האהבה שלי לארץ הזו. על הכאב לב שיש לי ממה שהולך פה. כתבתי על שמחה ועצב שלי ושל אחרים. כתבתי על מאי הקטנה שלי שהיא מקור השמחה הכי גדול שיש בעולם והיא האהבה האמיתית היחידה שקיימת.ומי שלא מבין שידפדף אחורה כמה חודשים. אם הצלחתי להשפיע במעט ולו על בן אדם אחד בין קוראי הפורום הזה. אם גרמתי למישהו לתת מעט יותר. לחגור חגורה ברכב[כי את החיים של החבר שלי היא הצילה]. לחייך כי העולם יחזיר חיוך. להאמין בדמיון... אם הצלחתי להשפיע על אדם אחד...ואם הוא יצליח להשפיע על אדם נוסף... ואם אנשים ילמדו אחד מהשני...אזי עשיתי את שלי. ותודה. זהו. כעת אני עוזב. אני טס בדיוק עוד 7 ימים מעכשיו לזמן לא כל כך ידוע. עם המון חלומות להגשים. עם ספר לכתוב...על עצמי. עם חלום גדול על שדות של זהב מוקפים שלווה וזרועים אהבה כזו שאין לה הגדרה. אמר פעם מישהו שהאהבה תנצח. האמינו לי...נוא לא טעה. האהבה היא המקור לכל כוח בעולם. היא האמת האמיתית היחידה והראשונה שיש. היא הלהבה שלא תיכבה. היא באמת הרעיון שעומד בבסיס המוסר של העולם... ועוד המון ציטוטים....ותודה לכל מי שהגיב לי במסרים. תודה. שוב תודה. שלכם בעתיד שוב... עידן גיל. שסוגר מעגל.

בל בל

New member
|חהשפעת עלי, אני בטוחה שגם על אחרים

אני מקווה שתגשים את כל חלומותיך ותחזור אלינו מאושר יותר ועם ספר חדש. אנחנו לא כל כך מכירים אבל אני בכל זאת אתגעגע לראות את שמך ומכתבך על המסך (עוקבת אחרייך כבר זמן מה - צל).מוקסמת ממך כל פעם. טיסה נעימה חופשה מהנה ובהצלחה תשמור על עצמך עידן שלך ענבל

לעידן.. שסוגר מעגל.

לכבוד היה לי לקרוא את מילותייך הקסומות כאן בפורום, וללמוד. ללמוד ממך, ילד ! תמיד אומרים שיש מה ללמוד מילדים ... לכבוד היה לי לשוחח איתך בטלפון, לשמוע את הצחוק שלך, ואת הנימה העצבנית, והכועסת שלך, ולנסות לדמיין לי בצידו השני של הקו, בחור. בחור אחר. בחור שלא הכרתי. בחור שאני לא אכיר. ואם כן- אז לא עכשיו. לא בזמן הזה. אולי במקום אחר. עזרת לי לעבור תקופה חשובה ומשמעותית בחיי, ואני אסירת תודה לך על כך. לימדת אותי המון ילד, לימדת אותי מהי ילדות, ומהי שמחה. אתגעגע אליך. באמת.
רק אושר נותר לי לאחל לך ילד פרחים וחלומות. רק אושר נותר לי לייחל עבורך ילד אהבה ושמחות. ארצה לראות אותך, כאן, שוב, בעתיד. אולי תתקשר... אולי עוד אשמע ממך... לא כאן לא עכשיו אולי בזמן אחר... נגעת לי בפנים. בתוך הנפש. בתוך הנשמה. שאני לא מרשה לכל אחד להציץ לי לתוכה. אתה ילד מיוחד, ילד שכולו טוב ואהבה. תודה לך. פשוט תודה. ותהיה מאושר. ראבאק. זה מגיע לך ! "ילד... עוד תוריד את הירח בשבילה ...
.."
!!! יסמין. שתתגעגע עד דמעות.

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

You´ll remember me when the west wind moves Upon the fields of barley You´ll forget the sun in his jealous sky As we walk in fields of gold So she took her love for to gaze awhile Upon the fields of barley In his arms she fell as her hair came down Among the fields of gold Will you stay with me, will you be my love Among the fields of barley? We´ll forget the sun in his jealous sky As we lie in fields of gold See the west wind move like a lover so Upon the fields of barley Feel her body rise when you kiss her mouth Among the fields of gold I never made promises lightly And there have been some that I´ve broken But I swear in the days still left We´ll walk in fields of gold We´ll walk in fields of gold Many years have passed since those summer days Among the fields of barley See the children run as the sun goes down Among the fields of gold You´ll remember me when the west wind moves Upon the fields of barley You can tell the sun in his jealous sky When we walked in fields of gold When we walked in fields of gold When we walked in fields of gold (sting) הכבוד לקרוא את כל מה שרשמת,את המשפטים ואת מה שבין השורות הוא שלנו . תמשיך לחלום כי אין דרך אחרת לחיות מאחלת לך אהבה בשדות זהב ושלווה פנימית
תודה עידן בהצלחה במסע ..

תמר ת ת

New member
עידן

אני כותבת עכשיו בחיוך. אני כותבת עכשיו גם בתחושה קטנה של פיספוס ואתה יודע למה, כי כבר אמרתי לך... אני מאחלת את כל הטוב שבעולם, את כל הקסם ואת כל היופי. אני שמחה שהכרנו, ועידן, מה שכ"כ הביך אותך, אני עדיין עומדת מאחורי זה, עומדת על האמיתות של זה. תנגן, ילד, על צלילי החיים ותשיר את חוויות הנופים. תכתוב על סודות צרופים ואל תפסיק לחשוב על מהות החיים. שנינו יודעים, בסופו של דבר...מה יש מעלינו, מה אנו חבים ומהאנו רוצים, כל אחד בדרך שלו, בקצב שלו ובאופן ההתבטאות שלו. אני אתגעגע... תמר.

אושר מ

New member
וואו

אני לא מכירה אותך, אבל קראתי, ונדהמתי... בהצלחה עם כל חלומתיך, ותהנה בנסיעתך..

עידן..

הלוואי שחלומותייך יתגשמו, ושתחלום חדשים! הלוואי שתמצא את אשר אתה מחפש, ושתמשיך לחפש עוד! הלוואי שתזכה לאהוב ולהיות נאהב!! הלוואי שיהיה לך טוב! באמת טוב! מכל הלב! מיכל,

Gevakumon

New member
לא ממש יצא לי לקרוא הודעות שלך

כי אני לא אורח קבוע פה, אבל מכל מקרה הייתי חייב לאחל לך בהצלחה!!

מיקי 35

New member
עידן...

אני בדרך כלל קורא פסיבי בפורום הזה, אם כי יצא לי מדי פעם להגיב... את הכתובים שלך תמיד אהבתי לקרוא... יש לך כישרון כתיבה מדהים, ואתה בן אדם בהחלט מיוחד !! מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם, בכל אשר תפנה, ואין לי ספק שאם פעם תפרסם ספר, אהיה בין הקונים... אתה באמת תחסר לפורום הזה, חושבני שנתת בו המון... ובדרך עקיפה אפילו לי באופן אישי תרמת משהו, שאני אוקיר בכל ימיי חיי... שיהיה לך באמת בהצלחה... מכל הלב

אניהו

New member
תודה לכם

טיירון. מוזה. מיקי. פרח לילה שלי. תמר ת.ת וכל מי שכתב והגיב וחלק וסיפר וארוכה הרשימה. אני באמת. מכל הלב...מודה לכם על שנתתם לי את הבמה ומקווה ובטוח שתמשיכו לתת במה לכל אחד וכאבו האישי. כל אחד ומכתבו האישי...בדרך הכי טובה שאתם יודעים. שלום ולהתראות אני הוא

"סוגר מעגל..."

ראבאק מי המציא את זה !!!! אחי, אני אתה אייל וזאבי ,"עזרא" האגדיים, שאין אחד שלא יודע מי אנחנו בעוד 4 ימים, כן כן, 4 ימים -בדרך ל"חופש" האמיתי!!! FUCK!!! שם תיפרוק את כל הכשרון שלך, שם תקבל המון השראה וכשנחזור תוציא לאור (כבר!) ספר שכולם יוכלו לקחת את ההנאה איתם לכל מקום... חלום שלך-התגשמות-אושר שלי... ממני מעריץ מספר 1!

למעלה